Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gdje je zapelo?

Doznajemo kada ZET konačno uvodi prodaju jeftinijih karata kod vozača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kupnja jeftinijih ZET-ovih karata u tramvajima i autobusima, trebala je zaživjeti početkom veljače, no to se nije dogodilo. Rok je pomaknut na 1. travnja, rekao nam je Anto Jelić iz Sindikata vozača ZET-a.

"Čeka se izrada karata. Sve je u proceduri. Iz Grada su mi potvrdili da će sve biti gotovo do 1. travnja, odnosno početkom travnja", rekao nam je Jelić i dodao kako se karta od 15 kuna ne ukida, već će se i ona moći kupiti kod vozača.

Pročitajte i ovo Ilustracija preusmjerili linije Opet gužve! Zastoj tramvaja na vrlo prometnom raskrižju u Zagrebu Slika nije dostupna GRAĐANI, PRIPAZITE! ZET objavio važno upozorenje za one koji se voze javnim prijevozom: "U tom razdoblju kupnja karata kod vozača neće biti dostupna"

Na pitanje gdje je zapelo, Jelić odgovara kako je bila gužva i da je zapelo kod izrade karata.

Kod vozača će se tako moći kupiti karta od 6, 10 i 15 kuna. Karta od 10 kuna vrijedit će sat vremena, a karta od šest kuna pola sata. Karta od 15 kuna i dalje će vrijediti 90 minuta.

Na kioscima će i dalje biti dostupna karta od četiri kune koja vrijedi pola sata i karta od sedam kuna koja vrijedi sat vremena.

Sindikat ZET-a tražio je povećanje plaća. Spremaju se na pregovore s Gradom i tvrde kako su im plaće nepromijenjene zadnjih 10 godina. Još nisu odlučili koliku će povišicu tražiti.

Aktualno Gdje je danas i što radi prvi pobjednik MasterChefa? I dalje kuha, ali je danas posvećen svojoj prvoj ljubavi Šime Sušić (Foto: Anamaria Batur) Šime Sušić (Foto: Anamaria Batur) Foto: anamaria batur Prvi pobjedink MasterChefa danas radi kao profesor u srednjoj školi (Foto: Anamaria Batur) Prvi pobjedink MasterChefa danas radi kao profesor u srednjoj školi (Foto: Anamaria Batur) Foto: anamaria batur +0 Profesor geografije i strastveni kuhar, Šime Sušić (Foto: Anamaria Batur) Celebrity Gdje je danas i što radi prvi pobjednik MasterChefa? I dalje kuha, ali je danas posvećen svojoj prvoj ljubavi 1/3 >>

Aktualno Prosvjed u Opuzenu nakon tragične smrti malog Gabrijela: "Naša sigurnost je ugrožena" +0 Ivana Bebić (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Prosvjed u Opuzenu nakon tragične smrti malog Gabrijela: "Naša sigurnost je ugrožena" 1/1 >>
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene