U Zagrebu je sinoć održan donatorski bal Crvenog križa.

Galerija


Prikupljena sredstva namijenjena su opremanju Logističkog centra Crvenog križa Grada Zagreba, koji će biti središnje mjesto na kojem će se pružati pomoć socijalno ugroženim građanima. Redakcija Informativnog programa Nove TV i ove je godine sudjelovala u tom humanitarnom projektu.

Vezani članci Donatorski bal Crvenog križa za socijalno ugrožene građane Donatorski bal Crvenog križa za opremanje Interventnog tima zagrebačkog društva CK-a Bal Crvenog križa Grada Zagreba (Foto: PR) Bal Crvenog križa Grada Zagreba za one kojima je pomoć najpotrebnija

"Ne postoji ništa ljepše i humanije od onoga što radi Hrvatski crveni križ, od Domovinskog rata do svih ekoloških katastrofa u našoj lijepoj zemlji u zadnjih 20 i nešto godina. Naravno, ova manifestacija je vrhunac takvih aktivnosti. Nova TV, kao vodeća hrvatska televizija, uvijek s posebnim zadovoljstvom podržava ovako kvalitetne projekte'', rekao je Andrija Jarak, reporter Dnevnika Nove TV.

"Prognoziram da ćemo večeras skupiti i više nego što je dovoljno i predviđeno sredstava, a na nama je da samo damo svoj doprinos", rekla je sinoć Ana Bago Tomac, meteorologinja Nove TV.