Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oživljavanje tradicije

Bal Crvenog križa grada Zagreba slijedi 2. prosinca u hotelu Westin

Bal Crvenog križa grada Zagreba
Bal Crvenog križa grada Zagreba
Prikupljena sredstva bit će utrošena za kupnju kombi vozila za potrebe prijevoza osoba s intelektualnim i tjelesnim oštećenjima

Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb, pod pokroviteljstvom zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića, 2. prosinca u Kristalnoj dvorani hotela Westin organizira "Bal Crvenog križa Grada Zagreba".

Pročitajte i ovo Skladište hrane - 1 Poražavajuća statistika U Zagrebu otvorena Banka hrane, namirnice može donirati svatko: Godišnje se baci 70 kilograma hrane po stanovniku Banka hrane u Zagrebu - 3 Crveni križ Zagreb dobiva Banku hrane: "Postoje oni koji su u potrebi i koji su se našli na drugoj strani rada i kapitala"

Uzvanici će zaplesati uz kulisu Zagrebačke filharmonije i ugledne muzičke umjetnike, zabaviti uz prigodan program i uživati u izvrsnim gastronomskim delicijama hotela Westin.

Od 1878. godine pa sve do danas, Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb, svakodnevno pomaže starijim i nemoćnima, socijalno ugroženima i svim onim građanima kojima je pomoć potrebna. Donacije su se kroz povijest prikupljale na aukcijama umjetnina, donatorskim večerama i raznim humanitarnim priredbama.

U mjesecu prosincu, sedam godina za redom, održavao se donatorski bal Crvenog križa Zagreb. Posljednji bal održan je 1990. godine kada je, zbog Domovinskog rata, tradicija prekinuta.

Ove godine želimo oživjeti povijest te uvođenjem donatorskog bala napraviti društveno – kulturni događaj u gradu Zagrebu.

Uz sva kulturološka događanja i manifestacije koje Grad Zagreb nudi tijekom godine, prosinac je mjesec kojeg željno iščekuju i građani i turisti. Na ulicama glavnog grada tada započinje posebna čarolija "Advent u Zagrebu“.

Paljenje prve adventske svijeće, osvjetljenje grada, otvorenje klizališta na Trgu kralja Tomislava, samo su dio bogatog blagdanskog programa koji ove godine započinje 02. prosinca 2017.

Održavanjem Bala Crvenog križa Grada Zagreba, upravo na isti dan, želimo obogatiti grad za još jednu lijepu tradicionalnu zagrebačku sliku.

Prikupljena sredstva bit će utrošena za kupnju kombi vozila za potrebe prijevoza osoba s intelektualnim i tjelesnim oštećenjima, koji su korisnici socijalnih usluga poludnevnog boravka i psihosocijalne podrške u Gradskom društvu Crvenog križa Zagreb.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene