Obavijesti Video Pretražite Navigacija
On sve negira

Dogradonačelnik Gospića uhvaćen u krađi drva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenik šumarije Gospić uhvatio je zamjenika gradonačelnika Đorđu Gvozdića u krađi drva u okolici Medka.

Zaposlenik, koji je uhavtio Đorđu Gvozdića u krađi, odmah je pozvao policiju. Zamjenik gradonačelnika Gospića je pobjegao sa kamionom natovarenim drvima prije nego je policija stigla, navodi portal Likaplus.

Pročitajte i ovo Ilustracija šume iz koje su otuđene kamere Slučaj se istražuje Neobična krađa u šumi: Policija šokirana što je lopov otuđio Prepoznajete li osobu s fotografije? Pogledajte Prepoznajete li osobu s fotografije? Policija traži ovog muškarca od prosinca prošle godine

Stilinović, iz šumarije Gospić, je potvrdio da je učinjena šteta oko 5 tisuća kuna i da se događaj zbio 31. kolovoza ove godine.

Đorđe Gvozdić negira upletenost u krađu drva. ' To je izmišljotina! Tamo se neko vozika po njivama u vozilu i pravi štetu. Niti slučajno. Ja sam mu malo zaprijetio dan-dva prije toga i on mi je onda napravio prijavu za sječu drva', rekao je Gvozdić za portal Likaplus.

>> Zaboravila gdje je parkirala pa prijavila krađu automobila!

Policija ličko-senjske županije potvrdila je da je je protiv 48-godišnjaka iz Medka dovršeno kriminalističko istraživanje zbog osnovane sumnje da je u razdoblju od 20.do 24.kolovoza izvršio nelegalnu sječu trinaest kubnih metara šume kojim je oštećena šumarija Gospić za iznos od 5.136,00 kuna. Međutim, nisu htjeli otkriti identitet osumnjičenika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene