Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dobila popust

DNEVNIK.hr u posjedu računa Predsjednice iz privatne poliklinike: Evo koliko je platila pregled

Račun Predsjednice iz privatne poliklinike (Foto: Dnevnik.hr)
Račun Predsjednice iz privatne poliklinike (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Račun Predsjednice iz privatne poliklinike (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović platila je 6160 kuna pregled u privatnoj poliklinici Radiochirurgia Zagreb iz Svete Nedelje. Iz računa koji je u posjedu portala DNEVNIK.hr vidljivo je da je šefica države dobila popust.

Račun koji je dostavljen portalu DNEVNIK.hr vidljivo je da je puna cijena pregleda (magnetska rezonancija cijelog tijela - screening) 7700 kuna. Odobren je popust od 20%, pa je račun umanjen za 1540 kuna, a Predsjednica je platila 6160 kuna.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 7 Oglasio se na društvenim mrežama Milanović se ponovo obrušio na Ustavni sud: "Kolinda Grabar-Kitarović? Tumarala je po HDZ-ovim dernecima" Slika nije dostupna Prvi objavio Dnevnik Nove TV Politico o bivšoj predsjednici kao kandidatkinji za čelo NATO-a: ''Može se pohvaliti jednim od najimpresivnijih životopisa''

Predsjednica je u ponedjeljak potvrdila da je, zbog genetskih predispozicija za karcinom, bila na preventivnom pregledu u privatnoj poliklinici.

“Nažalost, imam neke genetske predispozicije, od mojih četvero baka i djedova, troje ih je umrlo od raka. Tako da ja svake godine radim magnetnu rezonanciju dojki i unutarnjih organa“, rekla je Grabar-Kitarović.

Jedno od pitanja koje se odmah otvorilo jest zašto privatna klinika, a ne javna zdravstvena ustanova. Predsjednica se odlučila za tu polikliniku jer je vodi liječnik koji ju je godinama liječio u javnom zdravstvu, odgovorili su s Pantovčaka.

Nakon toga postavilo se pitanje i je li sama platila pregled, a iz Ureda su odgovorili da je platila sama, ali da nemaju saznanja o iznosu.

Račun Predsjednice iz privatne poliklinike (Foto: Dnevnik.hr) Račun Predsjednice iz privatne poliklinike (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Dva dana javnost je spekulirala o mogućim scenarijima, ali objavom računa vidljivo je da je Predsjednica platila pregled.

Odobrava li Poliklinika svima popust, nismo uspjeli provjeriti jer se ne javljaju na telefon.

Aktualno Osumnjičena za ubojstvo sestre: Smiljani Srnec određen jednomjesečni istražni zatvor +0 Igor Pavlic, glasnogovornik Županijskog suda u Varaždinu o ubojstvu Smiljane Srnec (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Osumnjičena za ubojstvo sestre: Smiljani Srnec određen jednomjesečni istražni zatvor 1/1 >>

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene