Obavijesti Video Pretražite Navigacija
o radeljiću jedva par riječi

Predsjednica potvrdila da je bila na infuziji i preventivnom pregledu, a otkrila i zašto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović potvrdila je da je bila na infuziji i preventivnom pregledu. Tijekom službenog posjeta Turskoj osvrnula se i na optužbe bivšeg savjetnika Mate Radeljića.

"Nažalost, imam neke genetske predispozicije. Od četvero mojih baka i djedova, troje je umrlo od karcinoma, tako da ja svake godine radim magnetsku rezonanciju dojki i unutarnjih organa'', rekla je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović objašnjavajući zašto je bila na pregledu u privatnoj klinici Radiochirurgia Zagreb u Sv. Nedelji. Ta je Klinika specijalizirana za dijagnostiku i liječenje karcinoma radioterapijom i radiokirurgijom. Objasnila je da redovito ide na godišnje preventivne preglede kao što to zastupa u javnosti.

Pročitajte i ovo Provjereno istražilo poziv na besplatan ''zdravstveni pregled'' - 2 Ne nasjedajte! VIDEO Novinarka Provjerenog tajno snimila lažni zdravstveni pregled: Pogledajte savršeno osmišljenu prijevaru Bolnica - 1 Traže lijek Hrvatska među najgorima po smrtnosti od raka, stručnjaci tvrde: "Prije 20 godina ovo nismo mogli ni zamisliti"

Predsjednica je sredinom siječnja u više navrata bila i na infuziji u KBC-u Sestara milosrdnica. ''Je, sve je u redu, imala sam virozu poslije Nove godine i išla sam na infuziju u Vinogradsku bolnicu jer sam morala ići u Tursku u državni posjet'', rekla je Predsjednica.

Šefica države nevoljko se osvrnula i na optužbe bivšeg savjetnika za unutarnju politiku Mate Radeljića da je srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću obećala da u govorima više neće spominjati pojmove "velikosrpska agresija" i "genocid u Srebrenici".

"Ma nemojte me to pitati. Gledajte, cijela moja politika govori o mojim stavovima, nema uopće potrebe to komentirati. Neću više komentirati takve izjave jer ne želim ulaziti u raspravu s nekim tko reagira na taj način", jedino je što je rekla Grabar-Kitarović.
 

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović susrela se u nedjelju navečer u Istanbulu s turskim gospodarstvenicima, a danas će sudjelovati na konferenciji Svjetskog kongresa anđela investitora.
 

Aktualno Slomljeni Velasquez otkrio da nije bilo nokauta, moguć i konačni kraj karijere +0 Cain Velasquez (Screenshot) FIGHT! Slomljeni Velasquez otkrio da nije bilo nokauta, moguć i konačni kraj karijere 1/1 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene