Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan oglas

Djevojka oglasom tražila nekoga tko bi je ubio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Tražim ubojicu bilo kakvog kalibra koji bi me ubio na brz i bezbolan način, bez ikakve naknade jer ja nemam hrabrosti ni ubiti se, ni živjeti', riječi su sms poruke koju je prošli petak nepoznata djevojka poslala na broj jednog oglasnika.

Djevojčina je želja bila da se njezina poruka objavi kao oglas no djelatnica koja zaprima oglase odmah je reagirala te kontaktirala službu 112 te PU splitsko-dalmatinsku, piše Slobodna Dalmacija. Policja je ekspresno reagirala te u roku tri sata pronašla djevojku i njezine roditelje i uputila ih stručnim službama. 

Pročitajte i ovo Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor Intervencija policije tijekom pucnjave u Pragu Masakr u Pragu VIDEO Policija objavila dramatične snimke, Češka oplakuje žrtve: "To je strašno, ne mogu ni govoriti"

Protekli ponedjeljak sličan slučaj dogodio se na Forum.hr-u, na podforumu psihologije, gdje je osoba registrirana kao 21-godišnjak ostavila oproštajno pismo. U njemu mladić navodi kako nema razloga za nastavak života jer sve u njemu izaziva očaj. I u ovu priču uključila se policija, no još se ne zna je li otkriven identitet autora oproštajnog pisca.

Iako se spominje da je riječ o patki, psiholozi upozoravaju kako se svakom ovakvom slučaju treba pristupiti krajnje ozbiljno čak i ako je riječ o manipulaciji. Problem je i u tome što u Hrvatskoj ne postoji centar za prevenciju suicida, a takvi centri znatno smanjuju broj suicida.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene