Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'neka cvate tisuću cvjetova'

Novinari lovili Hasanbegovića po Markovom trgu, a on im citirao Mao Ce Tunga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zlatko Hasanbegović, novi ministar kulture, i dalje je predmet rasprave među djelatnicima tog resora. Nezadovoljni njegovim imenovanjem danas su predali više od 1000 potpisa sa zahtjevom za njegovom smjenom.

Kultarnjaci su se i danas okupili na Markovom trgu ispred Banskih dvora gdje su predali zahtjev za smjenom ministra kulture Zlatka Hasanbegovića koji su potkrijepili s više od tisuću potpisa djelatnika u kulturi.

Pročitajte i ovo Ministar Božinović pozvao je Bojana Ivoševića da da ostavku Policajac u sačekuši? Božinović pozvao Puljkova zamjenika na radikalan potez: "Uvijek kad im nešto propadne za to prozivaju splitsku policiju..." Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV Šok u Splitu zbog ostavke Tko je novi šef splitske policije? "Pamti ga se i kao glavnog ravnatelja policije s najkraćim stažem"

Smatraju kako Hasanbegović nije najkvalitetnija osoba za tu poziciju, kako nema iskustva te kako je sramotno da mu je prvi potez bio raspuštanje stručnog povjerenstva za neprofitne medije.

Ministar Hasanbegović prije današnje sjednice Vlade nije htio komentirati zahtjeve za njegovom smjenom, no poslije sjednice novinari su doslovce trčali za njim po Markovom trgu jer nije htio stati ne bi li dao izjavu.

Hitrim korakom ministar se uputio s Markovog trga te u trku prokomentirao kako je svoje razloge za razrješenje Povjerenstva za neprofitne medije već iznio te kako će ih ponoviti sutra na saborskom odboru.

Na pitanje o kulturnjacima koji traže njegovu smjenu citirao je Mao Ce Tunga. 'Neka cvate tisuću cvjetova', rekao je ministar Hasanbegović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene