Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA ODMORIŠTU DESINEC

Razdvojili ih suzavcem: Policija spriječila još jedan sukob navijačkih skupina na autocesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kod pripadnika jedne navijačke skupine pronađeno je više komada pirotehničkih sredstava i sredstva pogodna za napad. Petnaest osoba dovedeno je u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Policija je brzom intervencijom u srijedu popodne spriječila sukob dviju nogometnih navijačkih skupina na autocesti A1, na odmorištu Desinec, između Karlovca i Zagreba, priopćeno je iz Policijske uprave zagrebačke.

Pročitajte i ovo Davor Božinović i Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Neredi u Splitu Božinović oštro odgovorio Milanoviću: "U vrijeme ovih koji danas kritiziraju, policajac početnik je imao manju plaću od kolege u BiH" Neredi u Splitu - 35 Kaos i nakon utakmice FOTO Navijački neredi u Splitu: Privedena 51 osoba, tri policajca prevezena u bolnicu, gorjeli kontejneri...

Intervencija djelatnika PU zagrebačke na odmorištu Desinec dogodila se oko 14:15 sati. Kako bi spriječili fizički sukob, policajci su prema dvama skupinama navijača uporabili sredstva prisile – sprej s nadražujućom tvari te su skupine razdvojene, navodi se u priopćenju.

Kod pripadnika jedne navijačke skupine pronađeno je više komada pirotehničkih sredstava i sredstva pogodna za napad. Petnaest osoba dovedeno je u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Također, policijski su službenici s Lučkog i s blizine odmorišta Plitvice doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje 17 osoba, za koje se sumnja da su sudjelovali u sukobu navijača na odmorištu Zir, priopćeno je iz PU zagrebačke.

Prema pisanju medija oko 11:20 sati su se na odmorištu Zir na A1 potukli pripadnici navijačkih skupina Bad Blue Boysa (BBB) i Torcide. Boysi su krenuli prema Splitu gdje je Dinamo igrao sa Slogom iz Mravinaca, a Torcida prema Zagrebu gdje je Vrapče dočekalo Hajduk. Neslužbeno se doznaje da je sukob trajao desetak minuta. Pripadnici dvaju navijačkih skupina su se tukli drvenim palicama. U jednom kafiću su razbili staklo i bacali stolice jedni na druge. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene