Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kandidirao se

Bernardić obećao približavanje SDP-a 'običnom malom čovjeku'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aktualni šef gradskog SDP-a u Zagrebu Davor Bernardić na toj funkciji želi provesti još jedan mandat. Stranci je danas predao izjavu o svojoj kandidaturi.

Predsjednik zagrebačke Gradske organizacije SDP-a Davor Bernardić predao je danas stranci izjavu da se namjerava kandidirati za novi mandat na toj dužnosti pod sloganom 'Samo Zagreb - ne mijenjam put' te najavio da će voditi zagrebački SDP do pobjede na sljedećim lokalnim izborima.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin Polagat će račune biračima Grbin: "Domovinski pokret i IDS moraju se izjasniti" Slika nije dostupna Osvrt na izbore Maras: 'Čestitke Davoru... Jel' Nadan još na čelu HGK?'

Ustvrdio je kako je u potpunosti posvećen tom cilju, a da bi dobili povjerenje građana stranka se, istaknuo je, mora mijenjati i približiti 'običnom malom čovjeku, radnicima, ljudima, obespravljenima i umirovljenicima'.

>> Mrsić, Maras i Bernardić najavili kandidaturu za šefa zagrebačkog SDP-a

'Ovo mora postati stranka i ovo jest stranka svih njezinih članova i članica, a ne samo elite', poručio je Bernardić u izjavi novinarima u sjedištu zagrebačkog SDP-a.

Naglasio je da o svim najvažnijim pitanjima moraju odlučivati svi članovi. 'Da bi zadobili to povjerenje stranka se mora mijenjati i takav SDP s pobjedničkim duhom ću voditi u pobjedu na sljedećim lokalnim izborima', najavio je Bernardić. 'Moj je cilj europski Zagreb koji otvara šansu svima za dostojan život, za obitelj, krov nad glavom, uspjeh i bezbrižnu starost i u potpunosti sam posvećen tom cilju', istaknuo je.

Neposredni izbori za predsjednika Gradske organizacije SDP-a Zagreb održat će se 20. listopada u prvom krugu, a mogući drugi krug predviđen je za 27. listopada na biračkim mjestima po pojedinim mjesnim organizacijama. Promidžba za kandidate za predsjednika započinje 7. listopada i traje do 19. listopada.

Uz Bernardića, već su ranije svoje kandidature za šefa zagrebačkog SDP-a najavili Mirando Mrsić i Gordan Maras. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene