Obavijesti Video Pretražite Navigacija
porijeklo imovine

Dario Juričan narugao se Sanaderu: "Mali pokisli jado koji se vraća iz Vjesnika tramvajem kući"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivo Sanader jučer je na sudu kazao kako je 90-ih zaradio 600.000 eura od Mayer Pressa, pa je Juričan na Facebooku objavio fotografiju mladog Sanadera dok se vozi u tramvaju.

Bivši premijer Ivo Sanader jučer je iznio obranu u slučaju Fimi medija. Detaljno je govorio o porijeklu svoje imovine. Između ostalog je kazao kako je 600.000 eura zaradio od prodaje erotskih fotografija Mayer Pressu. Danas se na to osvrnuo redatelj Dario Juričan, koji je na Facebooku objavio fotografiju mladog Sanadera dok se vozi u tramvaju uz prigodan tekst.

Pročitajte i ovo Ivo Sanader Premjestili ga Sanader više nije u Remetincu: "Ima pravo na šetnju, može izići u grad, može preko vikenda kući" Ivo Sanader "Jasna društvena osuda" Iza rešetaka je već osam godina: Visoki kazneni sud Ivi Sanaderu smanjio kaznu

"Šjor Ivo Sanader,
neka mi bude oprošteno što nemam vremena za ljubavno pismo jer moju potpunu posvećenu ljubav ima samo jedan zagrebački genije, ali, evo, koristim priliku da vam se kratko javim.
Primijetio sam da imate problema sa sjećanjem, pa dozvolite da vam pomognem.
Na sudu ste jučer ustvrdili da ste prije devedesetih zaradili od austrijskog Meyerpressa 600.000 eura.
Evo, prilažem fotku koja potvrđuje vaše navode: u najboljem odijelu i finoj torbici vraćate se iz Vjesnika mercedesom kući jer ste upravo dogovorili lukrativnu prodaju erotskih fotografija tvrtke Meyerpress.
Ili ipak priča ide da ste, šjor Ivo, mali pokisli jado koji se vraća iz Vjesnika tramvajem kući, a u zgužvanom torbanjku nosite erotske fotografije tvrtke Meyerpress.
Želim vam pravedno suđenje. Uvjeren sam da ste nevini.
Nadam se da će gospođa Kolinda Grabar-Kitarović naći vremena, kojeg sada ipak ima malo više, te svratiti i do vas kada bude Milanu Bandiću, rezaču etiketa, nosila kolače", napisao je Juričan.

U Austriji sam zaradio 2,6 milijuna eura

"Wapag 475 tisuća eura, KCBS milijun eura, Mayer Press 600 tisuća eura, konzalting tvrtka 150 tisuća eura, rad s medijima 45 tisuća eura, marketinška agencija AWS 65 tisuća eura, Skijaški savez 20 tisuća eura, rad u studentskoj upravi i redakciji studentskih novina 20 tisuća eura, od predavanja vjeronauka u Innsbrucku 65 tisuća eura, kod fotografa Pervana 25 tisuća eura, supruga u svojoj firmi 240.000 eura", nabrojio je jučer Sanader na sudu te dodao kako je ukupno u Austriji zaradio 2 milijuna i 680 tisuća eura.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene