Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pridružio se Viktoru Šimuniću

VIDEO Čovjek koji je 2019. promijenio ime u Milan Bandić ide na izbore: "Ostao sam paf kad sam vidio što me dočekalo"

Aktualno Galerija Viktor Šimunić i Dario Juričan u DIP-u - 1 Viktor Šimunić i Dario Juričan u DIP-u - 1 Foto: Damjan Tadic/Cropix Viktor Šimunić i Dario Juričan u DIP-u - 2 Viktor Šimunić i Dario Juričan u DIP-u - 2 Foto: Damjan Tadic/Cropix Viktor Šimunić i Dario Juričan u DIP-u - 3 Viktor Šimunić i Dario Juričan u DIP-u - 3 Foto: Damjan Tadic/Cropix +0 Viktor Šimunić i Dario Juričan u DIP-u - 4 Galerija 1/4 >>
Dario Juričan naći će se na listi nezavisnih koji izlaze na izbore u 3. izbornoj jedinici, a predvodi je Viktor Šimunić, gradonačelnik Oroslavja.

Viktor Šimunić, gradonačelnik Oroslavja, jutros je u Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) predao kandidacijsku listu nezavisnih koji izlaze na izbore u 3. izbornoj jedinici, a poznat je i kao čovjek koji je promijenio ime u Milan Bandić.

Na listi će se naći i Dario Juričan, koji se 2019. natjecao na predsjedničkim izborima.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Promjene Milanović najavio jedan od prvih poteza Vlade nacionalnog spasa

"Juričan i ja imamo iste ciljeve, samo se borimo na drukčije načine. On kroz satiru, a ja govorim jasno i javno ono što bi trebalo mijenjati i zato mislim da mnogima ne pašem. Dosta je bilo toga da je stranačka iskaznica jača od svega, od pravosuđa, od policije, da je jača od naroda. Sve se može promijeniti, samo treba biti dovoljno uporan, nepotkupljiv i treba biti svoj", kazao je Šimunić.

Viktor Šimunić i Dario Juričan u DIP-u - 2 Viktor Šimunić i Dario Juričan u DIP-u - 1 Foto: Damjan Tadic/Cropix

Juričan je kazao kako Šimunića zna duže vrijeme.

"On je primjer čovjeka kojeg želim istaknuti kao pozitivan primjer u hrvatskoj politici. Čovjek koji je bio zviždač, lokalni političar, ima čiste ruke i ja sam ga danas došao podržati. Podržao sam ga i tako što ću biti na njegovoj listi, što mi je izuzetna čast, bit ću zadnji, kako i treba", kazao je Juričan i dodao da ga je prilikom pridruživanja Šimunićevu timu dočekala skripta na 64 stranice u kojoj je pisalo kako će gradonačelnik Oroslavja s nezavisnom listom osvojiti mandat.

Viktor Šimunić i Dario Juričan u DIP-u - 2 Viktor Šimunić i Dario Juričan u DIP-u - 4 Foto: Damjan Tadic/Cropix

"Ostao sam paf. Ne samo da ju je pripremio nego ima i odličan tim iza sebe. Viktor je primjer političara kojeg želimo vidjeti u Saboru, nezavisnog političara koji se neće prodati, ima svoje ja, prošao je sve u lokalnoj politici i vrijeme je da uđe u sabor", kazao je Juričan.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Teški dani Vučić poslao čudnu poruku te rekao da će sve objasniti: "Nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili"

Na pitanje je li spreman surađivati s Milanovićem ako na temelju preferencijalnih glasova uđe u Sabor, Juričan je kazao da prvo treba vidjeti programe.

"Da vidimo kud te rijeke pravde teku, teku li prema Remetincu ili podrumu u Slovenskoj", dodao je i poručio da rijeke premijera Andreja Plenkovića teku prema Remetincu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene