Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON DVOGODIŠNJEG POSTUPKA

Dario Juričan: "Pobijedio sam Bandićevog potrčka ministra Malenicu"

Juričan ispred ministarstva čeka Malenicu
Juričan ispred ministarstva čeka Malenicu Foto: Petra Buljan/DNEVNIK.hr
Ovo nije moja pobjeda, ovo je poraz svih nas građana Hrvatske, u kojoj jedno ministarstvo (i to pravosuđa!) postaje manipulator i iscrpljivač.

Ali ostaje važna poruka svim građanima da treba ustrajati do kraja u borbi protiv jatačkog, korumpiranog, pokvarenog sistema.

Za vikend idem na kriket (i janjetinu), a o daljnjim koracima idući ću tjedan rado obavijestiti javnost, poručio je Dario Juričan.

"Pobijedio sam Bandićevog potrčka ministra Malenicu", objavio je u petak Dario Juričan na svojoj Facebook stranici pod nazivom "Želim biti Milan Bandić gradonačelnik Svemira".

Juričan je opisao kako je izgledao negov put promjene imena u Milan Bandić, koju je zatražio prije dvije godine:

"Kako je cijela procedura obavljena po zakonu, isprva mi je bilo udovoljeno, da bi mi već s mojim prvim medijskim nastupom ime Milan Bandić bilo oduzeto u roku 24 sata i to prvo od strane Grada Zagreba, a potom i od strane Ministarstva uprave i pravosuđa, koje je i tada i sada vodio Ivan Malenica.

Pročitajte i ovo Juričan ispred ministarstva čeka Malenicu Želi biti Milan Bandić Juričan došao pred Ministarstvo i htio uhititi Malenicu: "Ako bude opiranja, ja sam ga spreman zaustaviti u bijegu i predati policiji"

Pogodovalo se, neposredno prije predsjedničkih izbora, gazdi Zagreba, staroj Uskokovoj mušteriji Milanu Bandiću.
U jednom trenutku vodila su se na Upravnom sudu, paralelno čak tri procesa koja mi je pravnom spiralom redom otvarao ministar Malenica. 

Napominjem da se predstavnici ministarstva nisu pojavili niti na jednom sudskom ročištu, niti na jednom procesu u pune dvije godine.
Nije čudo kako država gubi brojne sudske procese, a javni proračun zbog nemara biva oštećen za milijunske iznose.

Ivan Malenica je izigravao klauna u tom mom dvogodišnjem, jednostavnom i pravno osnovanom zahtjevu za promjenom imena.
I na kraju, kad je Visoki upravni sud donio presudu, tjednima ju je držao u svojoj ladici...

Medijski taj čovjek razumije samo jezik hapšenja, pa je Presudu suda napokon iznio na svjetlo dana.
Cijeli taj pravni proces koštao je preko 60.000 kuna u obliku odvjetničkih i sudskih troškova, a javni proračun je oštećen. I to zbog koga - jednog ćapatora Bandića i Malenice...
Ivan Malenica ruši ugled struci jer je pao na ovom slučaju, iako mu je upravo “Izvršenje upravno-sudskih odluka u hrvatskom poredbenom pravu” bio naslov doktorske disertacije.
Toliko o zemlji znanja...

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ŽELI IME MILAN BANDIĆ Juričan se okomio na Malenicu: "Dolazim pred zgradu Ministarstva kako bih ga spriječio u bijegu i predao policiji"

Zbog sveukupne neozbiljnosti i beskičmenjaštva ministar Ivan Malenica, taj Bandićev potrčko, mora otići.
Pošteni premijer Plenković, u kojeg imam vjere, morat će zamoliti svoju tajnicu da ministru Malenici napiše razrješenje", zaključio je Juričan te se potpisao kao Milan Bandić, gradonačelnik Svemira.

 

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene