Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za sve slatkoljupce

Dani čokolade i kave razveselit će puno više od vaših okusnih pupoljaka: Na ulaznice se čeka u redovima

Aktualno Galerija Dani čokolade i kave - 5 Dani čokolade i kave - 5 Foto: DNEVNIK.hr Dani čokolade i kave - 4 Dani čokolade i kave - 4 Foto: DNEVNIK.hr Dani čokolade i kave - 3 Dani čokolade i kave - 3 Foto: DNEVNIK.hr Dani čokolade i kave - 2 Dani čokolade i kave - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Dani čokolade i kave - 1 Galerija 1/5 >>
U Zagrebu su održani Dani čokolade i kave. Ekipa Dnevnika Nove TV otkrila je što sve posjetitelji mogu vidjeti, ali i okusiti na ovom slatkom događanju.

Dani čokolade i kave idealni su za sve slatkoljupce. Za sve posjetitelje izloženo je ono najbolje od hrvatske čokolade i kave, ali možete upoznati i čokoladne delicije iz Italije, Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine. Dostupno je gotovo 50 izlagača.

"Ove čokoladne skulpture trenutno su na aukciji, a sav prihod bit će uplaćen u korist Zaklade Solidarna", rekla je Ena Dumenčić.

"Zato što smo prošle godine imali toliko veliku posjećenost da smo shvatili da nismo dovoljno humanitarni aspekt iskoristili", pojasnila je Ružica Božić Cerovac, vlasnica Muzeja čokolade.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Omiljena poslastica U Zagrebu otvoren Muzej čokolade, vlasnici prije otvaranja kušali na stotine vrsta

Prošle godine dani čokolade brojili su 25 tisuća posjetitelja.

"Od samog otvaranja blagajne stvorio se red od 40-ak metara. Jako sam bila sretna kad sam to vidjela", dodala je.

Iako nas uvjeravaju da čokolade ima dovoljno, možda bi bilo bolje da požurite na Dane čokolade jer su ovi slatki primjerci tamo samo do – sutra.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Omiljena poslastica U Zagrebu otvoren Muzej čokolade, vlasnici prije otvaranja kušali na stotine vrsta

Na manifestaciji vas očekuje bogat edukativni, kulturni i humanitarni program. Održavaju se radionice ručne izrade pralina, ručnog temperiranja čokolade… Ponuđene su i radionice izrade prirodne kozmetike na bazi kakaovca, kave u kozmetici te osnove latte arta.

Kako se ekipa Dnevnika Nove TV provela u čokoladnom raju pogledajte u videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene