Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Župan Damir Bajs podnio je danas ostavku na mjesto župana Bjelovarsko-bilogorske županije zbog odlaska na novu dužnost - mjesto ministra turizma u novoj hrvatskoj Vladi.


Do izbora novoga župana, koji se treba izabrati u zakonskome roku od 30 dana, Bjelovarsko-bilogorsku županiju vodit će zamjenici župana Krešo Jelavić i Zvonimir Karakaš, navodi se u priopćenju Ureda župana Bjelovarsko-bilogorske županije.

Vezani članci Marko Jelić - 3 Marko Jelić iz Knina u utrci za župana: "Svi su jednaki i to želim poručiti županiji. Zaostajemo, a za to nema valjanog razloga“ Božo Petrov Petrov o sukobu Milanovića i Plenkovića: "Da barem tu farsu izvode u ozbiljnijem tonu". Otkrio i za koje mjesto će se natjecati na lokalnim izborima

Ističe se da će sve institucije i upravni odjeli Bjelovarsko-bilogorske županije redovito funkcionirati i obavljati svoje obveze tako da će građani te županije moći i dalje uredno i redovito ostvarivati sve svoje potrebe koje su u nadležnosti Bjelovarsko-bilogorske županije.