Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mogu potvrditi da je T. Karamarko podnio pisano očitovanje te da je od strane T.D. Drimia zaprimljena vrlo vrlo opsežna dokumentacija, rekla je za Novu TV Dalija Orešković.


Predsjednica povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Dalija Orešković potvrdila je za Novu TV kako je prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko, danas podnio svu potrebnu dokumentaciju i očitovanje u slučaju poslovanja Drimije i Peritus savjetovanja.

'Mogu potvrditi da je T. Karamarko podnio pisano očitovanje te da je od strane T.D. Drimia zaprimljena vrlo vrlo opsežna dokumentacija', rekla je Orešković.

Na pitanje tko nije dostavio dokumentaciju rekla je da je još uvijek očekuju od Peritus savjetovanja, 'te time predmet i dalje nije spreman za raspravljanje na javnoj sjednici.

Vezani članci Ana Karamarko s istražiteljima Isptana Ana Karamarko, čeka se odluka o istražnom zatvoru: "Uhićena 31 osoba, šest ih je nedostupno, pribavili si korist od 20 milijuna kuna" Unutarstranački izbori u HDZ-u - 1 Ususret izborima u HDZ-u: Izazivači su brojni, ali koplja se najviše lome oko dviju velikih stvari