Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DAN HRVATSKE VOJSKE

VIDEO Pogledajte prelet MiG-ova nad Jarunom: Izloženi novi helikopteri, moćne haubice, bespilotne letjelice...

Aktualno Galerija Dan vojske na Jarunu - 1 Dan vojske na Jarunu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Dan vojske na Jarunu - 2 Dan vojske na Jarunu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Dan vojske na Jarunu - 3 Dan vojske na Jarunu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Dan vojske na Jarunu - 4 Dan vojske na Jarunu - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Dalibor Špadina Galerija 1/5 >>
Kiša je prestala, sunce se pojavilo, a s njim je na Jarun izašlo na tisuće Zagrepčana vidjeti hrvatsko naoružanje. Za Dnevnik Nove TV s Jaruna se javio reporter Dalibor Špadina.

Na Jarunu je povodom obilježavanja Dana Hrvatske vojske izloženo sve najbolje i najmodernije što imaju hrvatske Oružane snage: novi helikopteri, moćne haubice, tenkovi, oklopna vozila, tenkovi, bespilotne letjelice.

"Iako je kiša pokvarila prijepodne, poslije podne se vrijeme smirilo i došao je veliki broj ljudi na Jarun. Cijele obitelji, očevi sa sinovima, djedovi s unucima, rezgledavali su s čime to raspolaže Hrvatska vojska. Vrhunac je bio oko 18 sati kada su pucnjevi i detonacije odjekivali Jarunom u sklopu demonstracije jedne vojne operacije, krila Oluje izvela su svoj show, osobito uzbudljiv je bio prelet dva MiG-a", izvijestio je za Dnevnik Nove TV reporter Dalibor Špadina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 30. obljetnica ustrojavanja HV-a Preleti MIG-ova, počasni plotuni, svečano postrojavanje... Pogledajte bogati program obilježavanja Dana Hrvatske vojske

Pročitajte i ovo Admiral Robert Hranj, načelnik Glavnog stožera OSRH, i Andrija Jarak GOST DNEVNIKA NOVE TV Načelnik Glavnog stožera otkrio kamo bi hrvatski vojnici mogli otići nakon povlačenja iz Afganistana: "Možda preuzmemo neku veću zadaću"

Za sam kraj manifestacije građani u večernjim satima imaju priliku još se malo zabaviti uz koncert jazz orkestra Hvatske vojske. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene