Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Fra Zvjezdan Linić bio je svjedokom pravog čuda! Za vrijeme njegove duhovne obnove, odnosno molitve, dvije gotovo nepokretne djevojke ustale su iz kolica.


U Kući susreta Tabor fra Zvjezdana Linića koja se nalazi u Samoboru, na duhovnoj obnovi za ozdravljenje, prošloga vikenda dogodilo se čudo zbog kojeg su dvije nepokretne djevojke ustale iz invalidskih kolica.

>> 'Bojim se liberalne Europe, koja na konzervativno gleda kao na negativno'

U trenutku molitve za ozdravljenje djevojke nisu bile posve nepokretne, ali su se otežano kretale. No, duhovna obnova im je pomogla da ustanu iz kolica. Identitet djevojaka nije poznat jer se od ovog događaja ne želi raditi senzacija.

Vezani članci Slika nije dostupna Fra Zvjezdan Linić otkrio detalje svoje bolesti i liječenja Slika nije dostupna Potvrđeno čudo po zagovoru Ivana Pavla II.

'Vjerujem da su dobile Božju pomoć, hrabrost, da mogu pokušati ustati i pokrenuti se. Ja vjerujem da je to Božji dodir i da se dogodilo čudo!', kaže fra Zvjezdan Linić.

Prizor hodanja djevojaka nije ostavio ravnodušnima sve one koji su na duhovnoj obnovi tražili novu nadu. Jedna od djevojaka već je na terapijama. 'Osjeća da su joj noge stabilnije i da može pokušati. Druga, koja je još malo veća, u kolicima je osam godina', kaže Linić.

Fra Zvjezadan Linić je za Dnevnik Nove TV kazao da je to za njega bila potvrda da je na Božjem putu te da će tako nastaviti i dalje. Ovaj slučaj ozdravljenja nije jedini, on je pomagao ljudima da se riješe ovisnosti o pušenju, drogama i alkoholu. Svjedočio je jasnijim ozdravljenjima, kaže. Onima od tumora, teških bolesti. No ne zapisuje ih, samo zahvali Bogu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju