Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brz odgovor

Butković odgovorio Brnabić: "Kada u sebi žudiš da se provozaš gliserom oko Krka"

Oleg Butković brzo je odgovorio predsjednici Narodne Skupštine Republike Srbije Ani Brnabić vezano za crnogorsku rezoluciju o Jasenovcu.

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković na svom profilu na Facebooku reagirao je na komentare predsjednice Narodne Skupštine Republike Srbije Ane Brnabić. Ona je kritizirala Hrvatsku zbog njezine reakcije na crnogorsku rezoluciju o Jasenovcu.

Butković je tako napisao: "Ono kad stalno moraš dokazivati da si ono što nisi, a u sebi žudiš da se provozaš gliserom oko Krka."

Pročitajte i ovo Teroristički napad u Beogradu Cure detalji "Terorist prije napada ženi poslao videoporuku": Ministar Dačić otkrio najnovije detalje o napadaču u Beogradu

Predsjednica Narodne Skupštine Republike Srbije Ana Brnabić komentirala je taj prijedlog u emisiji Hit Tvit na Pinku rekavši da je to velika i važna stvar. Naglasila je da je nevjerojatno da Hrvatska prijeti Crnoj Gori na europskom putu zbog rezolucije o Jasenovcu koju je Podgorica usvojila u petak.

Pročitajte i ovo Ulovljeni u nezakonitom izlovu morskih trpova U Istri Ulovljeni s tri vreće zabranjene delikatese, taman su ih iznijeli iz mora: Ostali i bez automobila

Pročitajte i ovo Danka Ilić Pomak u istrazi Zašto je dosad šutio? Otkriveno tko će svjedočiti u petak i zašto je taj svjedok ključan

"Meni je beskrajno tužna, ali i zanimljiva reakcija dužnosnika iz Hrvatske. Odjednom je to neprijateljski akt prema Hrvatskoj, a nisu tako mislili kada su bili kosponzori srebreničke rezolucije", rekla je.

Naglasila je da joj je nevjerojatno to da Hrvatska prijeti Crnoj Gori njihovim europskim putem te dodala da će biti zanimljivo vidjeti hoće li ih stvarno blokirati zbog rezolucije.

"Bit će zanimljivo vidjeti te europske vrijednosti na koje se pozivaju", rekla je Brnabić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene