Miro Bulj
Miro Bulj Foto: Patrik Macek/Pixsell

"Mislim da ima puno važnijih stvari u Saboru od mog šlica", rekao je saborski zastupnik Miro Bulj.


Saborski aktualac počeo je u srijedu burno. Predsjednik Sabora Gordan Jandroković odmah je izdao po tri opomene zastupniku Miri Bulju.

No, burnu raspravu zasjenio je detalj koji nije promaknuo predsjedniku Sabora, kao ni drugim saborskim zastupnicima. Naime, kamere su uhvatile da je Bulj imao otkopčan šlic na hlačama.

"Još bih vam nešto želio reći, ali ne mogu javno", rekao je Jandroković. Na poziv Bulja da slobodno kaže javno Jandroković mu je odgovorio: "Ne bi vam bilo baš zgodno, pitajte suradnike."

Kontaktirali smo Bulja da ga pitamo o današnjoj neugodnoj situaciji u Saboru.

Miro Bulj u Saboru - 4 VIDEO ''Ne mogu javno reći...'': Pogledajte kako je Jandroković zastupnika upozorio da mu je otvoren dućan

"Mislim da ima puno važnijih stvari u Saboru od mog šlica. Pričao sam o važnoj temi - o pljački Ine, a čini se da je Jandrokoviću važniji moj šlic nego pljačka koja se događa u Hrvatskoj. Njemu je moj šlic samo dobro došao u trenutku kada sam pričao o bitnim stvarima, ali eto, skrenuo je pozornost. Očito on primjećuje takve stvari, ali pljačku ne vidi. A šlic? Što je bilo, bilo je", rekao je Bulj. 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju