Obavijesti Video Pretražite Navigacija
mala neugodnost

VIDEO ''Ne mogu javno reći...'': Pogledajte kako je Jandroković zastupnika upozorio da mu je otvoren dućan

Aktualno Galerija Miro Bulj u Saboru - 2 Miro Bulj u Saboru - 2 Foto: DNEVNIK.hr Miro Bulj u Saboru - 4 Miro Bulj u Saboru - 4 Foto: DNEVNIK.hr Gordan Jandroković Gordan Jandroković Foto: DNEVNIK.hr Miro Bulj u Saboru - 3 Miro Bulj u Saboru - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Miro Bulj u Saboru - 1 Galerija 1/5 >>
Na saborskom Aktualnom satu zaiskrilo je od prve minute, ali rasprava je brzo pala u drugi plan.

Mostov Miro Bulj već je na početku današnjeg Aktualnog sata u Saboru dobio tri opomene predsjedavajućeg Gordana Jandrokovića.

Pročitajte i ovo Marija Selak Raspudić Reforma Hrvatskog sabora Selak Raspudić: "Željezna ograda, simbol HDZ-ove Vlade, stvar je prošlosti" Gordan Jandroković Rekorderi Tko je u Saboru radio, a tko odmarao? Statistika je neumoljiva: "Neki misle da su lusteri, ja nisam i neću biti"

Ipak, njihovu raspravu zasjenio je jedan detalj koji nije promaknuo predsjedniku Sabora, ali ni drugim zastupnicima. A i kamere su uhvatile da je Bulj imao otkopčan šlic na hlačama. 

"Još bih vam nešto želio reći, ali ne mogu javno", kazao je Jandroković. Na poziv Bulja da slobodno kaže javno Jandroković mu je odgovorio: "Ne bi vam bilo baš zgodno, pitajte suradnike."

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene