Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijavio ga Vladimir Šeks

Glavaš u policiji zbog prijetnji, uputio i žestoku poruku Šeksu

Osuđeni ratni zločinac Branimir Glavaš u ponedjeljak se pojavio u prostorijama osječke policije gdje je obavio razgovor s policijom zbog kaznene prijave koju je protiv njega zbog prijetnje podignuo Vladimir Šeks.

Branimir Glavaš prije ulaska u policiju održao je konferenciju za medije te poručio da mu je savjest mirna. Imao je poruku i za Vladimira Šeksa.

"Na kraju mu poručujem da neće nakon njegove smrti biti biste ispred osječke gimnazije jer si to pokušava osigurati za života preko osječke Udruge Hrvatskog zmaja već će završiti na smetlištu povijesti, tamo gdje i pripada. Jedino od čega bi Sova mogao smrtno nastradati nisu ničije prijetnje, nisu ničiji meci, već eventualna prekomjerna konzumacija Cedevite koja bi mu sigurno štetila i zbog pretjerane konzumacije bio bi životno ugrožen", rekao je Glavaš.

Pročitajte i ovo Vladimir Šeks Kaznena prijava Šeks odbacuje optužbe za prijetnje smrću: "Gledala me na bezobrazan način. Samo sam joj rekao..."

Upitan ide li nakon što obavi obavijesni razgovor natrag u Bosnu i Hercegovinu iz koje se tek nedavno vratio Glavaš je odgovorio da ne ide.

"Ne idem uopće u BiH. Vidite kako je prekrasno ovo slavonsko sunce", rekao je uz širok osmjeh.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene