Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Žao mu je'

SEDMI DAN Molba Petrova za Milanovića i Plenkovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića čelnik Mosta ima molbu.

Božo Petrov, čelnik Mosta i kandidat na predstojećim parlamentarnim izborima, kazao je u petak u Dubrovniku kako mu je žao što se SDP i HDZ do sada nisu očitovali o njihovim jamstvima za poslijeizbornu suradnju.

'Meni je žao što teče 7. dan od jamstava koja smo zatražili a koja čine pet posto onoga što su oni obećali građanima. Ne mogu ne pozvati ih i zamoliti još jednom, u ime njihovih birača, ne naših, da budu transparentni, korektni i da kažu građanima jesu li spremni raditi. Ako već mašu trobojnicama, zašto ne kažu jesu li spremni zaštititi hrvatske interese', poručio je Petrov.

Dodao je kako je riječ o malim promjenama i kako su namjerno tražili malo da ih ne bi HDZ i SDP optužili da su nerealni.

'Niti oni vole nas niti mi njih. Ulaziti u poslovni odnos, a da netko nije spreman raditi i da vas želi prevariti uistinu nema smisla. S onima koji zaista odluče promijeniti stvari, s njima ćemo surađivati i formirati izvršnu vlast', poručio je čelnik Mosta.
 

Pročitajte i ovo Božo Petrov Porazna statistika MOST-ov apel za demografski preporod Hrvatske: "Ljudi bježe zbog korupcije, truleži i močvare Andreja Plenkovića" Andrej Plenković Biografija predsjednika HDZ-a Tko je Andrej Plenković? Oborio je rekord Ive Sanadera i promijenio 30 ministara, a fotelja mu se trese zbog jednog čovjeka

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene