Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izrazito ljutit

PETROV PORUČIO MILANOVIĆU 'Dok je Most rušio Vladu, on je valjda bio na Havajima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čelnik MOST-a, Božo Petrov uputio ej poruku Narodnoj koaliciji.

'Most nije proizvod ni SDP-a i HDZ-a, to smo dokazali kad smo zbog nacionalnih interesa rušili Vladu. Za razliku od SDP-a gdje je frontmen, valjda, provodio vrijeme na Havajima zadnjih 6 mjeseci', odgovorio je Božo Petrov na prozivke iz Narodne koalicije u ime koje je čelnik HSS-a, Krešo Beljak, Most nazvao produktom HDZ-a.

Pročitajte i ovo Oleg Butković i Zoran Milanović Bura se ne stišava HDZ reagirao na Milanovićevo obraćanje, javio se i Butković: "Sam pao, sam se ubio!" Biračko mjesto Željezno Žumberačko - 6 Što su im obećali? FOTO I ovdje je pobijedio HDZ: Vjernim biračima ni ovakvi uvjeti nisu zasmetali

'Most izlazi sam za razliku od drugih koji pod sloganom Narodna koalicija, a trgovačka su koalicija jer ta koalicija traži ljude sa stotinjak prijava i tri sudska postupka, poput Jamba, kojem Milanović navodi da mora biti na listi. To je ta Narodna koalicija kojoj je frontmen za izjave umjesto gospodina Milanovića, gospodin Beljak koji do 2028. ima presude zbog toga što je provaljivao u automobile...', poručio je Petrov.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene