Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Božo Petrov putem društvenih mreža objasnio kako Most nije jednostrano sklopio koaliciju ni s kim te da su do zadnjeg trena tražili tripartitnu vladu koja nije prihvaćena.


Čelnik stranke MOST, Božo Petrov putem Facebooka je poručio kako Most nije jednostrano sklopio koaliciju ni s kim te da su do zadnjeg trena tražili tripartitnu vladu koja nije prihvaćena.

Vezani članci Testiranje na koronavirus i Davor Božinović, ilustracija Stožer donosi nove mjere za Dalmaciju: Ministar dao naslutiti o čemu se radi, najavio objavu detalja Most održao konferenciju (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Božo Petrov: "Umjesto da se skriva iza rekonstrukcije Vlade, Plenković treba otići"

'Prijedlog MOST nezavisnih lista bio je da se inzistira na najstručnijim osobama, pa i onim nestranačkim te smo izborom Tihomir Oreškovića kao vrhunskog stručnjaka u tome uspjeli. Vladu, i to reformsku, sada sastavlja nestranački mandatar Tihomir Orešković, a ona neće biti temeljena na koaliciji Domoljubne koalicije i Mosta nezavisnih lista, već će njezin temelj biti reformski plan i sporazum koji će jasno definirati u kojem roku te koje se promjene i reforme moraju ostvariti', napisao je Petrov.

[NASTAVLJAMO INZISTIRATI NA REFORMAMA]Prije nedavnih parlamentarnih izbora i u vrijeme potpisivanja izjave, svi su oč...

Posted by Božo Petrov on 29. prosinca 2015

 

 

[MOST ĆE BITI JAMAC PROVOĐENJA NAJAVLJENIH REFORMI]Radit ćemo na tome da spriječimo bilo kakve kriminalne i nečasne...

Posted by Božo Petrov on 29. prosinca 2015

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook