Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvrsno cilja

Biskup koji je u lovu zapucao na divlju svinju, a zapravo je upucao kolegu, žali zbog svega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Biskup Bjelovarsko-križevački Vjekoslav Huzjak u petak je u lovu teško ozlijedio drugog lovca, a u međuvremenu je kolegu lovca posjetio u bolnici te izrazio svoje žaljenje zbog nemilih događaja.

U priopćenju Biskupijskog ordinarijata u Bjelovaru stoji:

Pročitajte i ovo Ilustracija vozača dostave Stravičan slučaj Dostavljačica pizze odgrizla prst mušteriji: "Pokušao sam se osloboditi, ali..." Dvojica sačekala muškaraca ispred stana i pretukla ga užas u Velikoj Gorici Sačekali ga ispred stana i brutalno pretukli: Udarali ga nogama i šakama, lupali pištoljem

"Biskup Vjekoslav Huzjak, čim je bilo moguće, u bolnici je pohodio u nesretnom slučaju ozlijeđenog lovca, te mu osobno izrazio žaljenje zbog svega što se dogodilo i poželio brzi oporavak. Biskup Huzjak i dalje pomno prati tijek oporavka kolege lovca", priopćeno je iz Biskupijskog ordinarijata u Bjelovaru. 

Podsjetimo, biskup je priveden zbog dovođenja u opasnost života i imoovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, a dokaže li mu se krivnja, prijeti mu od 6 mjeseci do 5 godina zatvora.

Biskup Huzjak, sudjelovao je u organiziranom i prijavljenom lovu te su, prema policijskom pripćenju o događaju, on i drugi lovac nalazili na susjednim čekama udaljenima oko 90 metara. U jednom trenutku biskup je iz lovačkog karabina pucao u divlju svinju, koju je promašio te je puščano zrno pogodilo 64-godišnjaka u natkoljenicu.

 

 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene