Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Bio sam u Parizu i naravno da sam obnovio garderobu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Paralelno s tjednima mode u New Yorku, Londonu i Milanu stiglo je vrijeme da iz sandala uskočimo u čizme. Kako to čine naši poznati te jesu li već obnovili jesensku kolekciju ili još hodaju u prošlogodišnjim krpicama?

Javna je tajna da je u jet setterskom svijetu gotovo zadnja sramota pojaviti se u nečem od prošle sezone. No naša zvjezdana zemlja je ipak još premala i presiromašna da poznati odjeću svake godine spakiraju u kutije i pošalju u caritas.

Pročitajte i ovo Radnici Nedostaje radnika Tko će odraditi sezonu? "Jedan ugostitelj me zove - brate, imaš li koga, daj spašavaj!" Slika nije dostupna Čekaonice pune Stigla je sezona viroza: Evo nekoliko savjeta!

'Nemam plan u glavi, nisam se prošetala Ilicom, moram vidjet, prolistat časopise, još nisam stigla', rekla je Vanessa Radman.

Zakleti trendsetteri ipak su potegnuli put trgovina u potrazi za novim kolekcijama.

'Bio sam prošli tjedan u Parizu, i da naravno da sam obnovio garderobu, ali ne skroz jer ja ne kupujem onako planski i ciljano, već kad mi padne nešto pod ruku ili kad mi se sviđa', rekao je Neven Ciganović.

Dok svjetski dizajneri svake sezone predstavljaju mnoštvo noviteta čije su cijene često basnoslovne, kod nas se ipak najviše novca odvaja za najvažniji zimski komad - čizme.

Daleko smo mi još od Londona. Hrvatice priznaju kako ne vole planski šoping no kad ugledaju nešto na čemu piše upravo njihovo ime - ne mogu odoljeti.

Više pogledajte u video prilogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene