Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tjedni pregled Ivane Petrović

Bilo bi najbolje dok se južina ne smiri da ne zasjedaju, ni Vlada, ni Sabor, ni stranački forumi

Pregled tjedna Ivane Petrović (Foto: Dnevnik.hr)
Pregled tjedna Ivane Petrović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Pregled tjedna Ivane Petrović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Južina nas tuče na najjače. Ruši tlak,muti misli, a kontinentalnu Hrvatsku nadomak mjeseca studenog grije svibanjska temperatura. Pa ti budi svoj.

Za Dubrovačke Republike kad bi zapuhalo jugo - bilo je zabranjeno donositi za Republiku važne političke odluke. Zato bi bilo najbolje dok se južina ne smiri da ne zasjeda ni Vlada ni Sabor ni stranački forumi.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna Ivane Petrović (Foto: Dnevnik.hr) Pregled tjedna Ivane Petrović "Bernardić očito voli i slijedi Trumpa. Sve nas je strah da maškare ne proglasi fake newsom" Slika nije dostupna Pregled tjedna Ivane Petrović Vrućine, gužve, Barakude i riješena dvojba "Should I stay or should I go"

Ionako se nerijetko ponašaju kao da ih puca južina, pa ne dao bog za ovakvog vremena donose nešto za nas važno. Ili da Kuščević, kralj demokracije u kojoj građanske inicijative kontaminiraju društvo - daje bilo kakve izjave.

Južina je pukla i SDP-ovce. Pao im tlak pa se se preračunali i nisu imali dovoljno ruku za smjenu Bernardića. Koji je u stanci pozvao svojih 10 članova glavnog odbora. Berinih 10. U međuvremenu Bandić puni svoj klub. I njih je 10 - Bandićevih 10. 10 naprama 10 - omjer pouzdanih političkog oca i političkog sina.

Milanka Opačić nije potvrdila da i ona ide Bandiću. A SDP ostavlja zbog Bernardića. SDP-ovim biračima više ništa nije jasno. Ne zbog južine već zbog otvorenog cezarizma u toj stranci. Koja voli sebe nazivati poštenom. Toliko da se Komadina na sjednici glavnog odbora u zadnji čas predomislio i podržao Bernardića - a s Komadinom i njemu odano članstvo.

Tjedni pregled Ivane Petrović u cijelosti možete pogledati u priloženom videu.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene