Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za 45.500 dolara...

Bi li se i neki Hrvat odvažio na ovo?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teška ekonomska situacija mnoge je natjerala na najrazličitije ideje. Tako je jedan američki poduzetnik odlučio za pristojnu cifru prodati svoje prezime.

Već smo pisali o američkom poduzetniku Jasonu Sadleru koji je došao je na vrlo neobičnu ideju kako bi zaradio koji dolar više u 2013. godini. Naime, on je odlučio zakonski promijeniti prezime na godinu dana u ime one tvrtke koja mu ponudi najviše novca. Online aukcija završila je 13. ovog mjeseca, a Jasonovo novo prezime je HeadsetsDotCom, piše Oddity Central.

Pročitajte i ovo Fortenova grupa Belje, Pik, Vupik i drugi Fortenova ispituje interes za prodaju važnog poslovnog područja: Bitno im je očuvati zaposlenost i tradiciju Ilustracija Jačanje sigurnosti Amerika odobrila prodaju još osam helikoptera Black Hawk Hrvatskoj

>> Sve za novac: Amerikanac prodaje svoje – prezime!

Stvari za Sadlera isprva nisu krenule dobro jer je jedan njegov prijatelj na aukciji ponudio sto dolara za prezime 'Poop-Pants McGee', no nakon toga krenule su i prave ponude pa je tako kompanija koja prodaje igre na pločama ponudila 30 tisuća dolara za ovakav način promocije, a nedugo nakon toga JLabAudio ponudio je još veću cifru – 34.500 dolara. U konačnici je njegovo prezime kupljeno za 45.500 dolara.

Jason je, inače, još ranije pokrenuo posao iznajmljivanja reklamnog prostora na majicama, pa mu ova ideja i nije tako teško pala.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene