Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odluka gradonačelnika

Od ponoći se možete besplatno voziti tramvajima i autobusima u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U čast Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, kojoj se u metropoli priprema veličanstven doček, odlukom gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, javni će prijevoz u Zagrebu večeras od ponoći pa sve do kraja ponedjeljka biti u potpunosti besplatan.

Time se dodatno olakšava dolazak navijača iz svih dijelova Hrvatske, ali i drugih zemalja, do središnjeg gradskog trga, kao i cjelodnevni boravak u ponosnom Zagrebu.

Zbog očekivano velikog broja ljudi, osobito u gradskom središtu, iz Grada apeliraju da se u centar grada dolazi isključivo javnim prijevozom.

Posebna parkirališna mjesta, posebice za autobuse, osigurana su na zapadnoj i istočnoj strani Zagrebačkog velesajma, od kuda će voziti izvanredna linija ZET-a do terminala Glavni kolodvor.

Gradonačelnik Grada Zagreba omogućio je i besplatno parkiranje osobnih vozila na nedugo otvorenom parkiralištu Gredelj-Strojarska, gdje je raspoloživo 500 parkirališnih mjesta, kao i na parkiralištu Paromlin s također više od 500 mjesta te ispred Robnih terminala na Jankomiru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki problem Cijene parkirnih mjesta i garaža u Zagrebu brutalno rastu: Iznosi graniče sa zdravim razumom Novi stari tramvaj na zagrebačkim ulicama Uskoro njih još 10 FOTO/VIDEO Novost na ulicama Zagreba - krenuo prvi njemački tramvaj: "Komotan je, siguran, udoban, klizi po tračnicama, vidjet ćete"

U ponedjeljak, od prijepodnevnih sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene