Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav potez!

Baby Lasagna odbio nagradu Vlade: "Ne mogu prihvatiti taj novac. Molim gospodina Plenkovića..."

Baby Lasagna u hotelu nakon finala Eurosonga - 16
Baby Lasagna u hotelu nakon finala Eurosonga - 16 Foto: Livio Andrijic / CROPIX
Baby Lasagna objavio je da ne može prihvatiti 50 tisuća eura nagrade koju mu je dodijelila Vlada jer postoje oni kojima je taj novac potrebniji nego njemu. Naveo je i kome bi volio da se sredstva doniraju.

Nakon što je Vlada donijela odluku kojom zbog uspjeha na Eurosongu Baby Lasagnu nagrađuje s 50 tisuća eura, ubrzo je stigla i prva reakcija pjevača. 

Na Instagramu je objavio kako ne može prihvatiti taj novac. Naveo je da je puno onih kojima je potrebniji nego njemu, a napisao je i kome bi volio da se taj novac donira. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

"Zahvaljujem hrvatskoj Vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50 tisuća eura. Ipak, ja taj novac ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljan jest što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će taj novac puno više pomoći.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica tehničke vlade Vlada nagradila Baby Lasagnu: Plenković objavio koliko će novca dobiti

Pročitajte i ovo Konstituirajuca sjednica Sabora - 3 Konstituiran Sabor Neobična nezgoda u Saboru, a čeka se i Milanovićev potez: "I o njemu ovisi hoćemo li sutra imati novu vladu"

Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime te ime hrvatske Vlade donira 25 tisuća eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom 'Mladen Ćepulić'. Nadalje, ostalih 25 tisuća eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC-a Zagreb. Hvala."

Baby Lasagna u hotelu nakon finala Eurosonga - 16 Baby Lasagna donira nagradu Vlade (Foto: Instagram)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene