Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skočio sa psom s mosta

Amerikancu četiri godine strogog zatvora jer je ubio policijskog psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanac je osuđen na gotovo četiri godine strogog zatvora jer je usmrtio policijskog psa skočivši s mosta sa životinjom koju su na njega nahuškale snage reda, priopćeno je u srijedu iz pravosudnog izvora u Kaliforniji.

Cory Byron (28) priznao je krivnju u rujnu zbog vožnje u pijanom stanju, bijega i ozljeđivanja policijskog psa, belgijskog ovčara po imenu Stryker. Na Staru godinu 2007. u San Diegu, Byrona, koji je vozio u pijanom stanju, počela je goniti policija te je ovaj pokušao pobjeći pješice nakon zaustavljanja vozila na jednom mostu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nevjerojatno 'mudar pljačkaš VIDEO: Iskočio s lisicama iz policijskog auta u pokretu Slika nije dostupna Svima ograničeno kretanje Tunis: Vojska na ulicama, kaos trajao cijelu noć

Jedan je policajac tada nahuškao psa na njega. Životinja je uhvatila ruku sumnjivca, ali je on skočio s vrha mosta i pao u more 66 metara niže s psom koji je smrtno stradao pri padu. Osumnjičeni je ozlijeđen, ali je preživio.

Stryker koji je u to doba imao šest godina pokopan je polovicom siječnja 2008. unutar pomorske baze Camp Pendleton u prisutnosti više stotina osoba i 120 policijskih pasa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene