Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A ŠTO RADE ONI KOJI BI TREBALI?

Nakon klupe, sada sredio i gradska vrata. Dozlogrdilo mu čekati vlast, pa najavljuje daljnje akcije: "Sutra se farbamo na drugoj lokaciji!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je popravio klupu, aktivist Toni Rebić sada je ofarbao i znamenita imotska vrata.

Nakon što je popravio klupu pored Crvenog jezera, Toni Rebić iz Vinjana Donjih sada je popravio imotska vrata. I ovaj puta dozlogrdilo mu je čekati spore gradske vlasti, pa je sam preuzeo ulogu komunalnih vlasti kako bi njemu i njegovim sumještanima okolina bila što ugodnija za život. 

Pročitajte i ovo Božićno-novogodišnji koncert u Imotskom Postoji objašnjenje Lovac pucao iz puške za vrijeme božićnog koncerta, građani se prestravili: "Ne znam je li itko u Hrvatskoj napravio tako nešto" Ilustracija Zabili se u ogradu uz cestu Detalji strašne nesreće kod Imotskog: Poginula dvojica mladića, još dvije osobe teško ozlijeđene

Jučer je dospio u medije jer je popravio klupu pored Crvenog jezera.

"Ovo je način da upozorim na sporost gradske vlasti. Sezona počinje, a sve je u neredu. Sve je neuredno. Ne želim nikoga optuživati, već samo želim da se sve sredi i da se ne sramotimo pred turistima. Ako sam ja jednu klupu napravio za dva sata, mogu i oni iz proračuna. Ovo je ignoriranje", rekao nam je jučer Rebić.

Toni Rebić poznat je po svojem Zidu plača. Naime, tako je nazvao zid od crvenih opeka na autobusnom kolodvoru u Imotskom na kojem su ispisana imena stotina Imoćana koji su otputovali na sve strane svijeta.

Aktivist je na Facebooku objavio fotografije novih obnovljenih vrata i pri tom najavio nove akcije.

"Ovo su svima poznata Imotska vrata kroz koja godišnje prođe na tisuće turista! Iznad ovih vrata je kuća prvog župnika iz 1717 godine, a u kakvu je stanju možete vidjeti na mojoj objavi od prije nekoliko dana. Puno vas zna da sam zadnjih 10 godina u više navrata javnim objavama gurao da se vrata srede, zadnji put prije koju godinu kad je nekoliko poznatih svjetskih TV kuća doslo snimati spot za prošlo nogometno svjetsko prvenstvo.

Evo nakon toliko godina napokon su vrata malo ugodnija oku ali samo malo. Malo zato jer sam ih obojao samo s jedne strane, drugu stranu ćete vi da ne bih morao ja. Ovo vas sa potrebnim materijalom košta dodatnih 500kn. što je do sada već 1100kn.

U ponedjeljak sam ispred gradskog poglavarstva i inzistirat ću na tome da mi se to plati kako bih mogao dalje nastaviti sa akcijama, osim ako mi se ne plati do tada! Nije šala☝️!

Naravno da će to biti i medijski popraćeno! Hvala svima koji su dio ove akcije i pomažu na bilo koji način! Sutra se farbamo na drugoj lokaciji!", napisao je Rebić na Facebooku. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene