Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Deripaska pao kao žrtva krize

Zbog krize promjena na ljestvici najbogatijih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mihail Prohorov, 'težak' 14 milijardi dolara zarađenih uglavnom u sektoru metalurgije i financija, postao je najbogatija osoba u Rusiji, doznaje se od ruskog tjednika Finans, koji također navodi da je njegov prethodnik Oleg Deripaska pao kao žrtva krize i sada se nalazi 'tek' na osmom mjestu najbogatijih Rusa.

Iako je Prohorov izgubio oko sedam milijardi dolara u odnosu na prijašnje izvješće, skočio je s 14. mjesta ljestvice najbogatijih na prvo zahvaljujući prodaji Norilsk Nickela uoči krize.

Pročitajte i ovo Sukob na Crvenom moru crno nam se piše Stižu ozbiljna upozorenja na opasnost od nove svjetske krize: "Posljedice bi mogle biti katastrofalne" Silvio Kutić, Mate Rimac top 100 Objavljena lista najbogatijih ljudi u regiji: Na prva tri mjesta Hrvati

Oleg Deripaska, koji se nalazi na čelu aluminijskog giganta Rusal, automobilske tvrtke Gaz i poduzeća BTP, izgubio je gotovo 90 posto svog bogatstva i sada posjeduje 4,9 milijardi dolara. Prošle je godine bio 'težak' čak 40-ak milijardi dolara.

Iza Prohorova su se po bogatstvu smjestili vlasnik Chelsea Roman Abramovič s 13,9 milijardi dolara i Vladimir Lisin sa 7,7 milijardi dolara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene