Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VeBe za tebe – tata

Zašto je 'VeBe za tebe' prava odluka za cijelu obitelj?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nisam neki ljubitelj minusa na tekućem, jer znam da je to jedno od najskupljih vrsta zaduživanja. Ali, u vremenima u kakvima živimo ponekad si jednostavno ne možete pomoći.

Zato mi puno znači da s VeBe za tebe tekućim računom mogu u minus do 500 kuna bez da na to platim bilo kakvu kamatu. A ako mi koji puta zatreba i više od tih 500 kuna, sa stepenastim izračunom kamate na dozvoljeni minus 'VeBe za tebe' mi omogućava da na manji minus plaćam i manju kamatu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nebo iznad Bundeka Festival vatrometa u Zagrebu! Slika nije dostupna Pod svibanjskim krošnjama Jazz festival Samobor

A uz to što zahvaljujući 'VeBe za tebe' obiteljskim pogodnostima do 30. lipnja 2011. godine naknadu za vođenje računa plaća samo jedan član obitelji, dok ostali ne plaćaju ništa, profitirali smo i uštedjeli svi. I svatko je ostvario neku dodatnu pogodnost!

Baka penziju uredno prima svakog 1. u mjesecu, kćerka je dobila Mastercard kreditnu karticu bez upisnine i članarine, sin na pozitivan saldo po tekućem računu ostvaruje uvećanu kamatu do čak 2,5% godišnje, a supruga se riješila minusa po tekućem računu u staroj banci kunskim nenamjenskim kreditom bez naknade uz kamatnu stopu od 7% godišnje, što je najpovoljniji kredit takve vrste na tržištu. I svi smo zadovoljni.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene