Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nisam neki ljubitelj minusa na tekućem, jer znam da je to jedno od najskupljih vrsta zaduživanja. Ali, u vremenima u kakvima živimo ponekad si jednostavno ne možete pomoći.


Zato mi puno znači da s VeBe za tebe tekućim računom mogu u minus do 500 kuna bez da na to platim bilo kakvu kamatu. A ako mi koji puta zatreba i više od tih 500 kuna, sa stepenastim izračunom kamate na dozvoljeni minus 'VeBe za tebe' mi omogućava da na manji minus plaćam i manju kamatu.

Vezani članci Slika nije dostupna Festival vatrometa u Zagrebu! Slika nije dostupna Jazz festival Samobor

A uz to što zahvaljujući 'VeBe za tebe' obiteljskim pogodnostima do 30. lipnja 2011. godine naknadu za vođenje računa plaća samo jedan član obitelji, dok ostali ne plaćaju ništa, profitirali smo i uštedjeli svi. I svatko je ostvario neku dodatnu pogodnost!

Baka penziju uredno prima svakog 1. u mjesecu, kćerka je dobila Mastercard kreditnu karticu bez upisnine i članarine, sin na pozitivan saldo po tekućem računu ostvaruje uvećanu kamatu do čak 2,5% godišnje, a supruga se riješila minusa po tekućem računu u staroj banci kunskim nenamjenskim kreditom bez naknade uz kamatnu stopu od 7% godišnje, što je najpovoljniji kredit takve vrste na tržištu. I svi smo zadovoljni.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju