Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od 6. do 9. veljače

Za čokoljupce i kavopije: Festival koji će vas oduševiti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predstavljen je ovogodišnji Festival čokolade i kave koji će se već treću godinu održati u Zagrebu.

Festival kave i čokolade Zagreb Coffee & Chocofest održat će se od 6. do 9. veljače 2014. u prostoru Hrvatskog društva likovnih umjetnika na Trgu žrtava fašizma.

Pročitajte i ovo Ilustracija Objavio časopis Teški metali pronađeni u popularnim američkim čokoladama: Može izazvati probleme u živčanom sustavu Ilustracija omiljena poslastica Imate li je kod kuće? Povlači se čokolada, imate pravo na povrat novca

Hrvatski čokolatijeri koji će se predstaviti na festivalu su poznati dalmatinski čokoladar Marinko Biškić sa svojim inovativnim čokoladama Nadalina, Hedona iz Križevaca koja zapošljava osobe s invaliditetom te proizvodi visokokvalitetne čokolade i praline. Tu će biti Cremalat iz Poreča koji proizvodi čokoladu s kakaom iz Ekvadora, Kolumbije i Venezuele, Udruga slastičara iz Samobora - Slatki Samobor, i mnogi drugi.

Kad poslodavac za vas izgradi cijeli grad u kojem je skoro sve besplatno!

Tijekom Festivala posjetitelji će moći prisustvovati ART programu Karen Eland (SAD), umjetnice koja crta kavom i čokoladom, a mozaik od zrna kave izradit će Saimir Strati iz Albanije.

Festival je nastao spajanjem festivala čokolade Zagreb Chocofest i festivala kave CoffeeArt Zagreb. Na Coffee & Chocofest možete uživati u prezentacijama pripreme i kušanja kave i čokolade, razgovarati sa stručnjacima, sudjelovati u raznim tematskim radionicama, zabaviti se, naučiti nešto novo, uživati u umjetnosti, biti dio humanitarne priče, i na kraju… otići kući sretni i zadovoljni, poručuju orgnaizatori.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene