Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Walt Disney započinje testiranje igračaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Walt Disney Co. započet će s vlastitim testiranjem igračaka Disney likova, nakon masovnih opoziva igračaka tvrtke Mattel iz prodaje zbog nedopuštenih razina olovne boje, prenosi New York Times.

elništvo Disneya planira u ponedjeljak o tome izvijestiti Mattel i druge proizvođače igračaka, prenosi nadalje taj list. Proces će uključivati i nasumično testiranje proizvoda koji se već nalaze na policama trgovina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reagirao KOHOM Bukti epidemija: U Zagrebu se otvara drive-in za testiranje na hripavac. "Gledamo ovo u nevjerici" Redovi za testiranje na hripavac ispred HZJZ-a - 1 Rockefellerova ulica FOTO Rijeka ljudi pod maskama čeka testiranje na bolest najopasniju za najmlađe

"Na ovaj način želimo pokazati potrošačima da bdijemo nad njima", kazao je Andy Mooney, čelnik Disneyevog dijela poslovanja s potrošačkim robama.

Također, od ovoga će tjedna inženjeri koje je unajmio privatni lanac trgovina igračkama Toys'R'Us početi redovito obilaziti trgovine te tvrtke i odnositi brandirane igračke na testiranje u nezavisne laboratorije.

"Moram biti u stanju navečer leći znajući da sam učinio sve što sam mogao", kazao je Ron Boirem, predsjednik Toys'R'Us-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene