Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlučeno na telefonskoj sjednici

Vlada odgodila podizanje trošarina na gorivo, benzini ipak skuplji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada je na telefonskoj sjednici odlučila kako će odgoditi povećanje trošarina na motorne benzine i plinsko ulje.

Najavljeno povećanje trošarina na gorivo u iznosu od 15 lipa po litri Vlada je danas odgodila. Odlučila se na taj korak zato što bi on sutra doveo do većeg povećanja cijena goriva.

Pročitajte i ovo Umirovljenik - 3 Ima i zadovoljnih Vladine mjere pomoći - predizborni trik ili? "To je super, za otići na jednu kavu" Ilustracija Novi paket mjera Pravo na vaučere za struju ima 80 tisuća građana, provjerite jeste li među njima

>> SSSH tražio od Vlade smanjenje trošarina na benzin za 10 posto

Zbog poremećaja na tržištu naftnih derivata i kretanja cijena naftnih derivata, Vlada je odgodila uredbu o podizanju trošarina za dva tjedna, točnije, na dan 24. srpnja 2012. godine, priopćila je Vlada.

Kako neslužbeno doznajemo, unatoč odgađanju povećanja trošarina, sutra će ipak doći do podizanja cijena nekih goriva.Tako će od sutra cijena Eurosupera BS 95 s 10,03 porasti na 10,08 kn. Eurosuper BS 98 s 10,34 poskupjet će na 10,39. Eurosuper BS 100 od sutra ćemo umjesto 10,54 plaćati 10,60 kuna.

Od sutra pasti će cijena Eurodiesela BS koji od sutra umjesto sadašnjih 9,41 koštati 9,39 kuna. Pojeftinit će i Euro Luel, umjesto 6,82 koštat će 6,76.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene