Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konzumova akademija

Todorić: Čovjek je najveći biser i u njega treba ulagati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako bi što više uložili u svoje zaposlenike, Konzum je otvorio Akademiju, odnosno, Centar za selekciju i edukaciju.

U Centru će se svakodnevno odvijati procesi selekcije i edukacije kadrova za Konzumove trgovine i veleprodajne centre, transport i skladišta. Akademija se sastoji od tri predavaonice, dvije informatičke učionice i informatičkog laboratorija. Iz Konzuma se nadaju da će na ovaj način privući što veći broj novih zaposlenika, koji će imati priliku na istom mjestu naučiti teoriju i praksu.

Pročitajte i ovo HDZ-ov plakat upućen splitskom gradonačelniku Ivici Puljku Rastu tenzije HDZ plakatom sprdao Puljka, ubrzo stigao odgovor: "Nije sramota biti nepismen, sramota je biti drzak i nepismen" Ana Dorotić Čaljkušić većina nije ugrožena Puljak ostao bez vijećnice: Dorotić Čaljkušić dala ostavku i istupila iz stranke

'Dovoljno je da dođete, da se raspitate i informirate o nekom poslu koji vas zanima. Dobit ćete sve informacije, možete ostaviti svoje podatke, obaviti intervju i testiranje i na taj način već potražiti potencijalnu mogućnost za zaposlenje u Konzumu', rekao je Darko Knez, predsjednik Uprave Konzuma.

'Mislim da je čovjek najveći biser i mislim da mi u Hrvatskoj moramo ulagati u čovjeka, moramo ulagati u njegovo znanje, moramo mu otvarati perspektive, jer mi smo ipak jedna mala država, malo tržište', kaže Ivica Todorić, predsjednik Agrokor koncerna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene