Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako bi što više uložili u svoje zaposlenike, Konzum je otvorio Akademiju, odnosno, Centar za selekciju i edukaciju.


U Centru će se svakodnevno odvijati procesi selekcije i edukacije kadrova za Konzumove trgovine i veleprodajne centre, transport i skladišta. Akademija se sastoji od tri predavaonice, dvije informatičke učionice i informatičkog laboratorija. Iz Konzuma se nadaju da će na ovaj način privući što veći broj novih zaposlenika, koji će imati priliku na istom mjestu naučiti teoriju i praksu.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Širenje Konzuma u BiH će uništiti tamošnju proizvodnju' Slika nije dostupna Todorić se povukao iz utrke za Mercator

'Dovoljno je da dođete, da se raspitate i informirate o nekom poslu koji vas zanima. Dobit ćete sve informacije, možete ostaviti svoje podatke, obaviti intervju i testiranje i na taj način već potražiti potencijalnu mogućnost za zaposlenje u Konzumu', rekao je Darko Knez, predsjednik Uprave Konzuma.

'Mislim da je čovjek najveći biser i mislim da mi u Hrvatskoj moramo ulagati u čovjeka, moramo ulagati u njegovo znanje, moramo mu otvarati perspektive, jer mi smo ipak jedna mala država, malo tržište', kaže Ivica Todorić, predsjednik Agrokor koncerna.