Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nedavno održanu Godišnju skupštinu i Poslovni forum Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) tehnički je podržala upravo profesionalna ekipa Nove TV.


Visoke standarde i zahtjevne tehničke kriterije koje je postavio EBRD i Ministarstvo financija ispunila je ekipa Nove TV koja za Europsku banku za obnovu i razvoj osigurala tehničku podršku četverodnevnog kongresa. Događaj je pokrivalo ukupno 12 kamera na dvije lokacije (hotel Westin i Nacionalni arhiv) u četiri dvorane, a u čitavom projektu zaduženo je bilo 60 ljudi iz odjela produkcije i tehnike Nove TV koji su za EBRD snimali sjednice, osigurali ozvučenje, video komunikaciju, montažu te satelitski prijenos snimljenog materijala.

Vezani članci Sportska redakcija Nove TV (Foto: PR) Najjača sportska ekipa u zemlji otkriva: "Ne bojimo se ničega, otvaramo vruće teme i zato smo drugačiji" Slika nije dostupna 20 godina Hrabrog telefona: "Naša je najveća dobit doprinos informiranju javnosti da pomoć postoji"

Tehnička podrška obuhvaćala je dvoja reportažna kola, dvije pokretne režije, četiri montaže, dva ENG-a koja su pokrivala sva događanja u gradu te jedan SNG. Nova TV je još jednom dokazala da ima stručan tehnički kadar i visoko standardiziranu tehničku opremu kojom je u mogućnosti uz televizijsku proizvodnju i emitiranje osigurati i podršku jednom ovako zahtjevnom skupu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju