Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispunili kriterije

Tehnička podrška Nove TV na skupštini EBRD-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nedavno održanu Godišnju skupštinu i Poslovni forum Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) tehnički je podržala upravo profesionalna ekipa Nove TV.

Visoke standarde i zahtjevne tehničke kriterije koje je postavio EBRD i Ministarstvo financija ispunila je ekipa Nove TV koja za Europsku banku za obnovu i razvoj osigurala tehničku podršku četverodnevnog kongresa. Događaj je pokrivalo ukupno 12 kamera na dvije lokacije (hotel Westin i Nacionalni arhiv) u četiri dvorane, a u čitavom projektu zaduženo je bilo 60 ljudi iz odjela produkcije i tehnike Nove TV koji su za EBRD snimali sjednice, osigurali ozvučenje, video komunikaciju, montažu te satelitski prijenos snimljenog materijala.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Power of Diversity Povezivanjem ekonomija do snažnijeg rasta: Sastanak guvernera EBRD-a u Sarajevu 8. i 9. svibnja Sportska redakcija Nove TV (Foto: PR) Za uspjeh je najvažnija strast Najjača sportska ekipa u zemlji otkriva: "Ne bojimo se ničega, otvaramo vruće teme i zato smo drugačiji"

Tehnička podrška obuhvaćala je dvoja reportažna kola, dvije pokretne režije, četiri montaže, dva ENG-a koja su pokrivala sva događanja u gradu te jedan SNG. Nova TV je još jednom dokazala da ima stručan tehnički kadar i visoko standardiziranu tehničku opremu kojom je u mogućnosti uz televizijsku proizvodnju i emitiranje osigurati i podršku jednom ovako zahtjevnom skupu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene