Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobra zarada

INTERNETOM do više gostiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novim oblicima oglašavanja ugostitelji privlače stotine gostiju i od toga zarađuju.

Internet sve više postaje glavno sredstvo odabira mjesta odmora i informiranja o destinaciji.

Pročitajte i ovo Aviolinije u Hrvatskoj Bolja povezanost je ključ Hrvatska spremna za rekordnu sezonu: Povezani s više od 500 destinacija Destinacija Hrvatska - 1 veliki skok cijena Ljetovanje u Hrvatskoj za Hrvate nedostižan san: "Iste su cijene ovdje i u Francuskoj"

Prepoznali su to i u Splitsko-dalmatinskoj županiji koja je prošle godine oborila turističke rekorde. Društvene mreže i pojačano oglašavanje na internetu donijelo je odlične rezultate.

'U odnosu na 2012. bilježimo 30 % veće prihode preko naših internih web kanala u 2013. odnosno 28% više noćenja uz tri posto veću cijenu ukratko jako smo zadovoljni', kazao je voditelj marketinga jednog od hotela, Igor Novaković.

Papa Franjo: Internet je Božji dar

Snagu internetskog oglašavanja prepoznala je i Turistička zajednica, koja je u isto prošle godine uložila milijun kuna. Rezultati na šest društvenih mreža iznad su očekivanja.

'Ukupno  imamo milijun i 900 000 gledanja s naša 4 videa na Youtubeu i oko 95 000 fanova na Facebooku', izjavio je Joško Stella,  direktor TZ Splitsko-dalmatinske županije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene