Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar Bajs razočaran

Slab odaziv za osmišljavanje jeftinijih aranžmana za domaće goste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Ministarstvo turizma stiglo je manje od dvadeset ponuda turističkih destinacija za osmišljavanje jeftinijih aranžmana za domaće goste.

Slabi odaziv razočarao je ministra Damira Bajsa s obzirom na to da je privlačenje domaćih gostiju jedan od njegovih najvažnijih ciljeva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Fenomenalna zemlja 13 razloga zašto pobjeđujete u životu ako ste u Hrvatskoj! Slika nije dostupna Lijepa naša Huffington Post: Ovih 10 mjesta u Hrvatskoj morate posjetiti!

>> 'U sljedećoj godini turiste će biti još teže privući'

>> 'Od rekonstrukcije je važnije da radimo'

Zašto su hotelijeri, turističke agencije, ali i lokalne zajednice zakazale bilo je jedno od glavnih pitanja na sastanku s kolegama iz Hrvatske turističke zajednice. Ministarstvo je natječaj produžilo do sredine siječnja.

‘Ako dajemo 200 kuna potpore za program koji u sebi sadrži barem dva noćenja onda očekujemo da bude bar više od primjerice jednog zahtjeva koji se tiče destinacija’, istaknuo je ministar turizma Damir Bajs dok turistički radnici iznose svoje mišljenje.

'Nema dovoljno informacija o programu. Na primjer, ja uopće nisam shvatio da mi kao hotelijeri možemo sami dio tih programa povući za sebe’, kaže Frane Skoblar, predsjednik Uprave Turisthotela Zadar dok Dragan Magaš s Fakulteta za turistički i hotelski menadžment iz Opatije kaže kako ima situacija gdje postoje informacije, ali se ništa nije poduzelo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene