Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na vrhu kompanija i nadzornih odbora

Saznajte tko su najmoćnije žene našeg biznisa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
300 predsjednica i članica uprava te predsjednica nadzornih odbora najmoćnije su žene hrvatskog biznisa.

Tjednik Lider odabrao je tristo najmoćnijih žena hrvatskog biznisa. Istraživanje je pokazalo da su žene manje sklone korupciji, lojalnije su poslodavcu i bolje se nalaze u krizi. Liderovi kriteriji za izbor najboljih bili su upravljačka moć i utjecaj na dobavljače, kupce i zaposlenike.

Pročitajte i ovo Ilustracija Radikalni eksperiment Stotinu tvrtki uvelo novi način rada kakav bi mnogi poželjeli: "Vidjeli smo ogroman porast dobrobiti" Radnici - 2 Poremećeno poslovanje Brojne hrvatske tvrtke surađuju s Rusijom, većina će nadomještati gubitke u prihodima: "Moramo tražiti alternativu"

>> Croma izabrala najbolje menadžere u 2010. godini

Tristo najmoćnijih žena Hrvatske upravlja s 32 milijarde eura, što je rast od 35 posto u odnosu na proteklu godinu. Na samom tronu najmoćnijih poslovnih žena Hrvatske našla se Ljerka Puljić, izvršna direktorica Agrokora koja je prije tjedan dana osvojila i nagradu CROMA-e kao menadžerica godine.

Odmah iza Ljerke Pulić, na drugom mjestu je Snježana Pauk, članica Uprave HEP-a zadužena za korporativni razvoj, kontroling i planiranje. Na trećem mjestu je Nevenka Bečić, sestra Željka Keruma. Lider piše kako je na tako visokoj poziciji ne drži upravljanje tvrtkom nego kombinacija s političkom funkcijom.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene