Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova godina

Rasprodan Gorski kotar, a za dodatne krevete ne pita se cijena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Gorskome kotaru i ove se godine traži mjesto više za doček Nove, a većina kreveta rasprodana je već krajem listopada. Poseban poziv gostima su temperature od deset stupnjeva ispod nule.

Aleksandar i Gracija iz Rovinja već su stigli u Fužine gdje će dočekati Novu godinu,a po lokalnom običaju staru godinu ispratiti točno u podne. Oni su jedni od sretnika koji su pripreme za proslavu Nove godine u Gorskom kotaru započeli već u listopadu, jer sredina listopada je vrijeme kada su svi kreveti u popularnoj snježnoj destinaciji rezervirani. Oni koji pokušavaju u zadnji čas doći do kreveta ne pitaju za cijene.

Pročitajte i ovo Novogodišnji prognam Nove TV - 1 više od milijun i 460 tisuća gledatelja Program Nove TV bio je prvi izbor gledatelja u novogodišnjoj noći Ilustracija doček Nove godine Strava u Njemačkoj! Hrvat (18) poginuo od eksplozije petarde: "Vjerojatno su ih nestručno napravili"

I privatni iznajmljivači zadovoljno trljaju ruke. Jedni gosti, oni Božićni otišli su a već stižu novogodišnji, koji u Gorskome kotaru planiraju ostati četiri, pet dana. Fužine broje oko 450 kreveta i svi su rasprodani. Za samu novogodišnju večeru još bi se možda i moglo naći neko mjesto.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene