Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi model hladnjaka iz Gorenja

Raskoš svježine na francuski način

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Raskoš svježine, praktično dvostrano otvaranje, prostrani 'podrum', atraktivni oblik i ekološka potrošnja. Možete li očekivati više od svojeg hladnog diva?

Novi Gorenjev model hladnjaka Side-by-side NRS95605E s 605 litara ukupne zapremnine nudi dovoljno prostora da si možete dati oduška među policama u trgovini. U 397 litara korisne zapremnine rashladnog dijela i 158 litara dijela za zamrzavanje moći ćete pohraniti sastojke za sve svoje kuharske želje, ideje i trenutne zamisli. Bilo kako bilo, veličina nije jedino što se računa.

Pročitajte i ovo PR Samsung hladnjaci Rashladite se uz posebnu promociju Samsung hladnjaka! Denis Ivošević - 3 nova (uništena) sezona Predsjednik TZ-a Istarske županije o podizanju cijena u turizmu: "Uskrs će biti pod definicijom 'last second'"

>> Nova generacija ugradbenih aparata iz tvornice Gorenje

Za francuski model velikog Side-by-side hladnjaka s trojim vratima kažu da ima 'podrum'. Za njega je naime karakterističan dolje smješten veliki dio za zamrzavanje na teleskopskim vodilicama s praktičnim otvaranjem na izvlačenje u koji se namirnice ulažu odozgor. Za pohranjivanje namirnica nudi se velika ladica s pregradnim zidom koja omogućava pohranjivanje namirnica različitih veličina te dodatna manja ladica za zamrzavanje svježe hrane i sladoleda. Aparat ima i ledomat.

Slični veliki rashladno-zamrzivački aparati su do nedavno slovili kao veliki potrošači energije dok novi Gorenjev model NRS95605E Side-by-side prekida tu tradiciju jer se s potrošnjom od samo 544 kWh na godinu uvrštava u štedljivi energetski razred A. Tome pripomaže i sustav NoFrost koji omogućava optimalno kruženje hladnog zraka, odvodi vlagu iz zamrzivačkog dijela te sprječava stvaranje leda na zamrznutim namirnicama i u unutrašnjosti zamrzivačkog dijela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene