Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Raskoš svježine, praktično dvostrano otvaranje, prostrani 'podrum', atraktivni oblik i ekološka potrošnja. Možete li očekivati više od svojeg hladnog diva?


Novi Gorenjev model hladnjaka Side-by-side NRS95605E s 605 litara ukupne zapremnine nudi dovoljno prostora da si možete dati oduška među policama u trgovini. U 397 litara korisne zapremnine rashladnog dijela i 158 litara dijela za zamrzavanje moći ćete pohraniti sastojke za sve svoje kuharske želje, ideje i trenutne zamisli. Bilo kako bilo, veličina nije jedino što se računa.

Vezani članci Hrana na adventu (Foto: Dnevnik.hr) Adventsko ludilo zavladalo Hrvatskom: Gdje su blagdanske poslastice najjeftinije, a gdje najskuplje? Sindikati učitelja pozivali protiv prihvaćanja proračuna (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) - 5 Mihalinec i sindikati na Markovu trgu: "Žele nam prodati nebuloznu ideju kao sređenu stvar"

>> Nova generacija ugradbenih aparata iz tvornice Gorenje

Za francuski model velikog Side-by-side hladnjaka s trojim vratima kažu da ima 'podrum'. Za njega je naime karakterističan dolje smješten veliki dio za zamrzavanje na teleskopskim vodilicama s praktičnim otvaranjem na izvlačenje u koji se namirnice ulažu odozgor. Za pohranjivanje namirnica nudi se velika ladica s pregradnim zidom koja omogućava pohranjivanje namirnica različitih veličina te dodatna manja ladica za zamrzavanje svježe hrane i sladoleda. Aparat ima i ledomat.

Slični veliki rashladno-zamrzivački aparati su do nedavno slovili kao veliki potrošači energije dok novi Gorenjev model NRS95605E Side-by-side prekida tu tradiciju jer se s potrošnjom od samo 544 kWh na godinu uvrštava u štedljivi energetski razred A. Tome pripomaže i sustav NoFrost koji omogućava optimalno kruženje hladnog zraka, odvodi vlagu iz zamrzivačkog dijela te sprječava stvaranje leda na zamrznutim namirnicama i u unutrašnjosti zamrzivačkog dijela.