Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon dvotjedne pauze

Prvog dana trgovanja Inina dionica pala za 10 posto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon dvotjedne obustave trgovanja dionicom Ine, ona je ponovno u opticaju. No, cijena joj je pala za više od 10 posto.

Vrijednost dionice Ine danas je iznosila 3.600 kuna. Zbog takvog potonuća Inine dionice Crobex je danas oko 13:30 sati bio u minusu od 1.8 posto sa 2.204 boda. Crobex10 pao je za 2,30 posto na 1.221 bod.

Pročitajte i ovo Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara Slika nije dostupna Crni utorak na tržištu kapitala

>> Obustavljena prodaje dionica Ine do 1. travnja

Podsjetimo, Uprava HANFE donijela je rješenje kojim je naložila Zagrebačkoj burzi da privremeno obustavi trgovanje dionicama Ine. U objašnjenju je stajalo kako je tijekom nadzora Agencija utvrdila značajno trgovanje od strane inozemnih investitora.

Trgovanje dionicama privremeno je obustavljeno u cilju transparentnosti trgovanja, zaštite ulagatelja i osiguranja redovitog i pravilnog trgovanja na tržištu kapitala od nadležnih stranih regulatora zatražila relevantne podatke nužne za utvrđivanje činjenica od značaja za nadzor, bila je izvijestila Hanfa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene