Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od kada su se pojavile glasine o novom telefonu „iPhone 7“, dionice Applea porasle su oko 19%.


Fortrade, svim čitateljima Dnevnika, daje besplatnih 50€ za trgovanje cijenom dionica Applea na svjetskoj burzi.

Vezani članci PR Nakon ovog uspjeha ljubitelji iPhonea više će voljeti Apple PR Dionice Applea od početka godine porasle za čak 30% a evo kako možete trgovati njihovom cijenom

Besplatnih 50 EURA za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Inače, prodaja je u trećem kvartalu porasla, a u svibnju je najavljeno da je kompanija od proizvođača već „povukla“ između 72 i 78 milijuna uređaja do kraja ove godine.

Najveća korporativna kazna u povijesti

Nedavna odluka Europske komisije – da kazni Apple i naloži da uplati Irskoj 14 milijardi dolara izašla je iz okvira korporativnih naslova u udarne vijesti medija. Ova najveća korporativna kazna ikada izrečena (ekvivalent tromjesečnog profita Applea za 2015. godinu), posljedica je kršenja pravnih pravila EU-a o državnoj pomoći. Kompanija Apple dobivala je nezaslužene porezne olakšice za čitavih jedanaest godina poslovanja u otočnoj državi - od 2003. do 2014. godine. Skoro podjednako interesantna, bila je i vijest da se Republika Irska, na neki način, odrekla ovih potraživanja.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Applea možete preuzeti ovdje.

Novi iPhone 7

Interesantna događanja tek predstoje... Naime, Apple je za srijedu, 7. rujna, zakazao predstavljanje modela mobilnog telefona - „iPhone 7“. Više prostora za skladištenje podataka, vodootpornost, prošireni kapacitet baterije, tanje kućište s većim odabirom boja, neki su od aduta novog modela. Model „iPhone 7 Plus“ trebala bi krasiti optika s dvostrukom lećom. Distributeri očekuju da maloprodajna cijena novog modela bude od 700 dolara pa naviše.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Applea možete preuzeti ovdje.

Budućnost Applea

Događaj od 7. rujna, odnosno predstojeća realizacija prodaje, ključni su za profitabilnost kompanije i rast cijene dionice. U prva tri kvartala fiskalne 2016. godine, mobilni telefoni sudjeluju sa 62% u ukupnim prihodima kompanije. Ako je suditi po ranijim iskustvima, ova jesen obećava.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Applea možete preuzeti ovdje.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju