Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ban' i 'Bundek'

Ovo su najskuplji kvadrati u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ban' i 'Bundek', dva najiščekivanija građevinska projekta u Gradu Zagrebu, kreću sa službenom prodajom stanova i poslovnih prostora. Cijena kvadrata, prava sitnica, te doseže i vrtoglavih 7.020 eura.

Ovisno u kojem od dva luksuzna objekta kupujete prostor, ovisit će i cijena kvadrata stana. U Bundek Centru te će se cijene kretati od 1.900 eura pa do 2.600 eura po kvadratu. No, u luksuznom centru Ban, donja cijena dvostruko je veća od najveće u Bundek centru i iznosi 5.310 eura po kvadratu. Za najluksuznije kvadrate podno zagrebačke katedrale, oni s najdubljim džepovima iskeširati će i pozamašnih 7.020 eura po kvadratu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novac ide strancima? Hrvatski građevinari ostaju bez posla na gradnji novog terminala Plesa?! Slika nije dostupna Nema drugog rješenja Raskid ugovora za javno-privatno partnerstvo za Spaladium arenu

Obje investicije vrijede 150 milijuna eura te se radi o trenutno najvećim investicijama u vlasništvu domaćih tvrtki na području Republike Hrvatske, a po završetku gradnje u Banu i Bundeku će radno mjesto pronaći oko 200 ljudi, istaknuto je na konferenciji za novinare održanoj povodom predstavljanja vizualizacija interijera i eksterijera..

Ban

Ban centar revitalizira uspavani dio najstrožeg centra Zagreba i zatvara blok Kurelčeve i Cesarčeve ulice te istodobno pruža očaravajući pogled na Zagrebačku katedralu i starogradske krovove. Nudit će na 33 tisuće četvornih metara, odnosno pet podzemnih i osam nadzemnih etaža 66 stanova, 298 parkirnih mjesta, 1.434 četvorna metra uredskog prostora te 4.904 četvorna metra maloprodajnih i ugostiteljskih prostora.

Centar Bundek

Centar Bundek koncipiran je kao mali grad, a sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju te sadrže ukupno 827 parkirališnih mjesta. Objekt ukupne površine 87.500 četvornih metara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene