Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nadaju se brzom povratu novca

Štediše Credo banke: Moramo djelovati zajedno!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Primorsko-goranskoj županiji, štediše čiji štedni ulozi premašuju svotu osiguranu zakonom odlučili su se organizirati. Nadaju se kako će tako jednostavnije i u što kraćemu roku doći do svojeg novca.

U odboru vjerovnika koji se osniva, prema zakonu svačiji glas vrijedi onoliko koliko ima potraživanja. Svi oni pojedinačno ne bi imali nikakve šanse boriti se za svoje interese, dok udruženi tvore respektabilnu masu koja će imati što reći. Pridružiti im se mogu vjerovnici iz cijele zemlje.

Pročitajte i ovo Milan Bandić Otvorio Trgovački sud Milan Bandić u stečaju, dug dodatno narastao Trgovački sud u Zagrebu Hrvatska priča Dobar posao u IMES-u: Kako je tijekom stečaja nestalo 19 vozila s ključevima i prometnim dozvolama

'Sigurno imamo više šanse da uspijemo nego da nastupamo razjedinjeno', kaže načelnik Općine Lovran Emil Gržin.

'Da se taj čitav postupak skrati jer smo poučeni iskustvom da stečajni postupci u 2 banke, Gradskoj banci Osijek i u Glumina banci, još uvijek nisu završeni, a mislim da traju negdje već preko 10 godina', kaže Mladen Blažević, član stručnog tima z avođenje aktivnosti vjerovnika.

'Jedan respektabilni iznos potraživanja će nama svima zajedno omogućiti razgovor s DAB-om i na taj način respektirati će se naši stavovi o načinu postupanja u stečaju, o hitnoći', dodaje Milorad Stanić, član stručnog tima za vođenje aktivnosti vjerovnika.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene