Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Magazin Novac

Okrugli stol na temu privatizacije brodogradilišta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Priča o privatizaciji brodogradilišta sve se više zahuktava, što potvrđuje i ovotjedni okrugli stol na tu temu. Lista sudionika zainteresirala je i ekipu magazina 'Novac' da provjeri kako gledaju na privatizaciju te je li rasprava urodila plodom.

Milijarda i 300 milijuna kuna, ogroman je iznos novca, no kada se priča o uštedi javnih poduzeća, bez obzira na pohvale vladajućih ipak je nedovoljan. Poslovanje javnog sektora je trulo i potrebno mu je hitno restrukturiranje, a ekipa poslovnog magazina provjerila je i kakvo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna MINISTAR U SPLITU Banožić o Rafaleima i Milanovićevim optužbama: "Ne znam kako netko može tumačiti da je netko nešto maznuo" Brodotrogir - 2 isplate plaće Deblokiran račun Hrvatske brodogradnje Trogir- SCT uplatio pet milijuna kuna

Zašto je seoski turizam senzacija?

Svi znamo da je turizam najvažnija grana hrvatskog gospodarstva, no država još uvijek ne pridaje dovoljno važnosti seoskom turizmu koji, osim što je odvojen od turističke gužve, nudi mir i tišinu, ali i aktivno sudjelovanje u odmoru. 'Novac' je provjerio zašto je upravo ovakav oblik turizma prava senzacija.

Emisiju Novac pogledajte u nedjelju, u jutarnjem terminu programa Nove TV.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene