Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Priča o privatizaciji brodogradilišta sve se više zahuktava, što potvrđuje i ovotjedni okrugli stol na tu temu. Lista sudionika zainteresirala je i ekipu magazina 'Novac' da provjeri kako gledaju na privatizaciju te je li rasprava urodila plodom.


Milijarda i 300 milijuna kuna, ogroman je iznos novca, no kada se priča o uštedi javnih poduzeća, bez obzira na pohvale vladajućih ipak je nedovoljan. Poslovanje javnog sektora je trulo i potrebno mu je hitno restrukturiranje, a ekipa poslovnog magazina provjerila je i kakvo.

Zašto je seoski turizam senzacija?

Vezani članci Darko Horvat (Foto: Dnevnik.hr) Ministar Horvat o Posavcu i HNS-u: "Nitko danas nije hvalio Vladu kao Posavec. Oni se ljute na svaku moju rečenicu" 3. maj (Foto: Pixsell, Goran Kovačić) Sindikalisti 3. maja uputili apel vjerovnicima: "Otvaranjem stečaja svi će biti na gubitku"

Svi znamo da je turizam najvažnija grana hrvatskog gospodarstva, no država još uvijek ne pridaje dovoljno važnosti seoskom turizmu koji, osim što je odvojen od turističke gužve, nudi mir i tišinu, ali i aktivno sudjelovanje u odmoru. 'Novac' je provjerio zašto je upravo ovakav oblik turizma prava senzacija.

Emisiju Novac pogledajte u nedjelju, u jutarnjem terminu programa Nove TV.